Autor |
Wiadomość |
demon500
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 21 sie 2015, 16:46 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
juz po problemie, wystarczylo bardziej przejrzec posty na tym dziale, niezbedna byla zmiana jezyka w steamie na angielski a nastepnie pobranie patcha polskiego i zmiany nazwy voice_PL.bsa/ czasami wczytuje angielskie napisy ale da sie przezyc 
|
|
Góra |
|
 |
|
nocny
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 24 sie 2015, 09:59 |
|
ShadowCaster |
 |
|
Użyj opcji edytuj post jeśli coś dopisujesz, nie piszemy posta pod postem jeśli nie jest to konieczne. Zainteresowało mnie to rozwiązanie, bo zasadniczo gra pl pobiera pliki pl, i nic nie trzeba kombinować przy zmianach nazw w ini. Pytanie w jakich sytuacjach tak się dzieje. W jakiej wersji językowej jest twoja wersja legendarna?
_________________ Galeria Skyrim
|
|
Góra |
|
 |
demon500
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 24 sie 2015, 15:34 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Mam wersja legendarna w wersji PL ale czytalem na roznych forach ze wlasnie z ta wersja sa problemy bo sam z siebie nie pobiera pliku odpowiedzialnego za uruchomienie gry, stad wywala od razu praktycznie, testowalem pozniej ze jeszcze raz pobralem wersje PL jezykowa ze steama i blad sie powtarza
|
|
Góra |
|
 |
Big Bad Wolf
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 24 sie 2015, 16:15 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: TES V: Skyrim, Dragon Age, HOMM, Gothic I-II, TDU, Risen I-III, Dungeon Siege III
|
Spróbuj nie instalować gry z płyty a ją pobrać. Ja tak miałem.
_________________ Kiedyś poszukiwanie przygód było moim zamiłowaniem. Szkoda, że strzała w kolano zniszczyła moje marzenia o awanturniczym życiu... - Strażnik Miejski
|
|
Góra |
|
 |
James95
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 wrz 2015, 19:45 |
|
Casual |
 |
Gra w: Skyrim Witcher NFS
|
Witam Państwa
Dołączam się do pytania z tym, że mi się zawiesza podczas ładowania po tym jak klikam kontynuuj wczytuje się i wczytuje a wcześniej tego samego dnia działała. Jedynie co to wgrywałem moda po czym usunąłem go a gra dalej nie chce działać. Potrzebuję pomocy próbowałem już zmieniać ustawienia karty dźwiękowej lecz dalej nic
Czekam na jakieś propozycje, pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
nocny
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 wrz 2015, 21:46 |
|
ShadowCaster |
 |
|
James95 napisał(a): Jedynie co to wgrywałem moda po czym usunąłem go a gra dalej nie chce działać. przyczyna awarii: po wgraniu moda zapis trzyma o nim wpis, po jego deinstalacji zapis odnosi się do wpisu dla tego moda, dostaje zwrot funkcji= brak spełnionego warunku= zawiesza grę. Zasada pierwsza- nigdy nie instalujemy moda, a potem go odinstalowujemy na tym samym save.
|
|
Góra |
|
 |
James95
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 wrz 2015, 21:59 |
|
Casual |
 |
|
no tak ale nie ma komunikat, że utracono coś tam a gry wgl nie włączyłem n tym modzie ponieważ jak mówiłem wczytuje i wczytuje się i lipa
|
|
Góra |
|
 |
nocny
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 wrz 2015, 22:19 |
|
ShadowCaster |
 |
|
ciężko się czyta twój post w języku polskim, jesteś imigrantem? usunąłeś esp i save będzie się wykrzaczał przy wczytaniu. Musisz się wrócić do zapisu sprzed wgrania tego moda, lub wyczyścić save.
|
|
Góra |
|
 |
James95
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 wrz 2015, 23:07 |
|
Casual |
 |
|
Dzięki pomogło  Polakiem lecz Ślązakiem 
|
|
Góra |
|
 |
blasker
|
Tytuł: Re: [Rozwiązanie problemu] Skyrim się nie włącza Napisane: 29 paź 2015, 21:19 |
|
Casual |
 |
|
Witam Jak ustawić dubbing PL w dragonbronie? Mam wszystkie pliki i sytuacja wygląda to tak że mam polskie napisy a głosy po angielsku, też trzeba zmienić język na angielski i potem nazwy pilków?
|
|
Góra |
|
 |