Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 19:04


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Rozwiązany] Problem z detalami
PostNapisane: 13 lis 2011, 00:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 12:26
Posty: 4
Witam,ja mam taki problem,ze nie moge ustawic ani za pomoca configa,ani launchera wyzszych detali.Gra wyglada gownianie,jakby byla na low.Niby wszystko pieknie ladnie,zapisuje ustawienia wysokich,a po odpaleniu wyglad przeraza.Sciagalem nowsze stery,przeinstalowalem giere,nadal nic.Karta to 5670 radek.Czemu wiecznie przy nowyszch grach sa z radkami problemy... grr.. ma ktos jakis pomysl?Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z detalami.
PostNapisane: 13 lis 2011, 11:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lis 2011, 11:21
Posty: 3
Siema.

Mam ten sam problem, co prawda nie miałem go kiedy rozwiązać ale chyba znam przyczynę. Problem wystąpił u mnie kiedy zmieniłem swoje starsze sterowniki gdzieś sprzed 2 miesięcy na te najnowsze. Jak przywrócę poprzednią wersję sterów do grafy to dam Ci cynk. Aha sam mam radka 5870 więc jedziemy na jednym wózku


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z detalami.
PostNapisane: 13 lis 2011, 11:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lis 2011, 11:21
Posty: 3
kolego na forum nexus podali że pomocne może być wbicie się w ustawienia catalysta i ustawienia mipmapingu na quality zamiast performance. Sprawdź i napisz bo ja chwilowo nie mam możliwości sprawdzenia tego u siebie w grze


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z detalami.
PostNapisane: 13 lis 2011, 19:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 12:26
Posty: 4
Giv86 dzieki wielce za to ;) Ustawilem mipmaping na quality i textury sa odrazu lepsze ;) Nie ma tej pixelozy i rozmazania.Dzieki wielkie ^^ ;*


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany]Problem z detalami.
PostNapisane: 14 lis 2011, 11:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lis 2011, 11:21
Posty: 3
również sprawdziłem to u siebie i... działa.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem z detalami
PostNapisane: 15 lis 2011, 07:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:19
Posty: 5
Witam, mógłby ktoś krok po kroku opisać jak to zrobić, bo za cholere nie moge znaleźć tego mipmappingu ;)
Pozdrawiam


EDIT: Znalazłem, problem w tym że już miałem ustawione na quality =.= zna ktoś inne rozwiązanie? może stery nowsze pobrać?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 45 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules