Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 19:56


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 3 z 8   [ Posty: 78 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 12:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 12:50
Posty: 6
Mam taki sam problem. Od siebie dodam iż z pewnością nie jest to wina słabego sprzętu. roelka sposób który podałaś nie działa u mnie, ba nie mogę w ogóle uruchomić gry ze zgodnością z Windowsem 95. Czytając oficjalne forum gry zauważyłem iż jest to problem dość powszechny, pozostaje nam czekać na patcha.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 13:27 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 13 lis 2011, 00:11
Posty: 38
Zgodność z 95, to wymiana dużych lagów co jakiś czas, na małe lagi all the time.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 15:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 12:50
Posty: 6
Próbowałem już wszystkiego, kombinowałem z ustawieniami grafiki (zabawne jest to że u mnie bardziej ścina na minimalnych ustawieniach niż na wysokich, na których obecnie gram) instalowałem najnowsze sterowniki do grafiki i procka, czyściłem rejestr, reinstalowałem DX, sprawdzałem spójność plików gry i defragmentowałem je, ba wyłączyłem nawet głębie pola... zero poprawy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 16:17 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 lis 2011, 21:16
Posty: 39
No to co robimy panie i panowie , tak się nie da grać !


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 16:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 12:50
Posty: 6
Nic raczej nie poradzimy, trzeba czekać na łatkę do gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 18:13 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 lis 2011, 21:16
Posty: 39
Ehhh , żebym nie mógł w grę pograć normalnie to jest po prostu jakieś chore ! Mam nadzieję , że jeszcze roelka albo ktoś znajdzie rozwiązanie poza patchem , mam taką nadzieję. A kiedy ma patch wyjść , wie ktoś ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 19:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lis 2011, 21:29
Posty: 3
Piszecie, że to nie wina sprzętu, a wymieniacie 2-3 GHz dwurdzeniowce. Proszę kogoś z czymś lepszym o potwierdzenie, że u niego się też tnie. Poza tym tak jak pisałem - pomaga zmiana priorytetu procesu TES'a na Wysoki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 20:13 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 lis 2011, 21:16
Posty: 39
Nie ! Nie pomaga zmiana priorytetu , cały czas jest tak samo , albo może gorzej bo teraz zawiesza się cała gra całkowicie !


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 20:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 12:50
Posty: 6
Mój komp ma procesor dwu rdzeniowy 3GHz, spełnia wymagania gry w całości, gra wykrywa ustawienia wysokie, w Wiedźmina 2 grałem na średnich bez lagów, w Shoguna 2 gram na Ultra bez ścin, więc jestem pewien że to nie wina sprzętu, a samej gry. Zresztą świadczy za tym również fakt iż gra tnie się niezależnie od ustawień, tak jak pisałem wcześniej próbowałem zarówno na low jak i high ustawieniach...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zacinanie się gry co jakiś czas.
PostNapisane: 14 lis 2011, 22:08 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 lis 2011, 21:16
Posty: 39
Ej ludzie , u mnie pomogło otwarcie pliku tesv.exe w trybie zgodności z Win 95 , co prawda teraz się zacina trochę , ale to nie przeszkadza i nareszcie mogę normalnie grać. Spróbujcie !


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 3 z 8   [ Posty: 78 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 38 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules