Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 28 paź 2020, 11:23


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 13 lis 2011, 17:27 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lis 2011, 17:25
Posty: 1
Witam.

Domyślam się, ze nie jestem jedyny, któremu skyrim robi problemy, ale chyba jednym z niewielu takiego typu. Mianowicie podczas początkowej jazdy powozem nie zaskakuje skrypt dialogowy z postacią na wprost, przez co reszta skryptów również nie odpala i po dojechaniu do miasta nic nie można zrobić.

Reinstalowałem sterowniki, dx i sp, reinstalowałem, sprawdzałem zgodność plików przez steam, instalowałem grę z płyty, kombinowałem z obniżaniem ust. graficznych i dźwiękowych i szczerze brakuje mi już pomysłów.

Ktoś potrafiłby mi pomóc? Z góry dziękuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 13:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 13:23
Posty: 1
Witam,

mam bardzo podobny problem, gdy postać w powozie na wprost nas zaczyna mówić gra wywala do pulpitu i tak za każdym razem. Robiłem same czynności co Ty, i nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Jedyne co zauważyłem to to, że zmiana ustawień dzwiękowych zależy od szybkosci wyrzucania z gry. Czasami nie zdąży się właczyc intro, czasami przejade kawałek wozem a na "najlepszych ustawieniach" dochodze do początku dialogu.

Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 22:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:27
Posty: 4
Skyrim ma problem z oskryptowaniem. Trygery wyzwalające różne czynności nie działają jak należy. Nie mogę skończyć intra, ponieważ postacie NPC nie reagują tak, jak powinny. Smok zamiast usiąść na wierzy lata w kółko a kat nagle zapomina, jak używać topora. Wcześniej też miałem kilka takich. Quick save i load pomagały, ale do momentu ataku smoka. Tego nie da się przeskoczyć. Czy ta gra miała w ogóle beta testy?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 22:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:46
Posty: 5
Witam wszystkich. Ja mam u siebei identyczny problem, jak koledzy wyżej. Potrafi ktoś pomóc?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 22:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:27
Posty: 4
Pewnie tylko Bethezda. Jak wydadzą patch'a.

Właśnie pobiera mi się jakiś patch przez steam'a. Może on pomoże.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 23:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:46
Posty: 5
Ja póki co próbuję weryfikazcji plików Steam (klikasz ppm na grę w menu Steam, dajesz "właściwości" i potem "sprawdź spójność plików gry"). Zobaczymy, co będzie.
Swoją drogą, już zaczyna mnie to irytować. 140 złotych za grę, w którą nie można grać.


EDIT: Niestety weryfikacja spójności + ściąganie patcha nic nie dało.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 23:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:27
Posty: 4
ja dałem 119, ale cholera to jest Bethezda. Oni takich rzeczy robić nie powinni. Sprawdzę spójność, jak mi się zaktualizuje. Tyle czekaliśmy, żeby się wqrzać na skrypty?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 14 lis 2011, 23:53 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:27
Posty: 4
Łatka załatwiła problem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem już podczas intra
PostNapisane: 15 lis 2011, 00:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2011, 22:46
Posty: 5
U mnie również łatka (bądź łatka i sprawdzanie spójności) załatwiły problem. Musiałem tylko zacząć grę od nowa. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany]Problem już podczas intra
PostNapisane: 16 lis 2011, 17:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 16 lis 2011, 16:35
Posty: 2
witam gdzie ta łakie znalesc mozna bo mam podobny przypadek ;//


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 21 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules