Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 paź 2020, 00:56


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 4 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 05 cze 2012, 20:01 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 cze 2012, 16:44
Posty: 7
Nadal nie pomaga :<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 05 cze 2012, 20:34 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04
Posty: 1384
Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
To znaczy? Zaczynasz z tym modem nową grę i wybierasz, żeby ominęło tutorial?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 06 cze 2012, 14:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 cze 2012, 16:44
Posty: 7
Chwilę działało, ale miałem wszystkie opcje podczas tworzenia postaci jako "Lookup failed", również rasę, a głosu dalej nie było. Wywaliło mnie do pulpitu po minucie gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 06 cze 2012, 16:56 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04
Posty: 1384
Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
To bardzo nieciekawie. W tym wypadku całe pliki gry musiały zostać uszkodzone. Pozostaje albo spójność plików gry, albo reinstalacja gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 07 cze 2012, 09:29 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 cze 2012, 16:44
Posty: 7
http://cloud.steampowered.com/ugc/54067 ... 60AD2BDC0/

Nadal to samo, pomimo pobrania całego Skyrima (nie tylko instalowanie + patch 1,5 GB).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 07 cze 2012, 18:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 cze 2012, 16:44
Posty: 7
Warto chyba wspomnieć, że Lookup Failed! jest tylko przy rasie, reszta opcji jest normalna.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 08 cze 2012, 11:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 cze 2012, 14:14
Posty: 3
Witam mam ten sam proble mco przedmówcy a mianowicie :
- podczas intra (jazdy na powozie aż do wieży) niemam wgl głosu oraz przy wyborze rasy mam LOOKUP FAILED!
tylko na samej górze mam Imperial gdzie on powinien być wgl gdzieś na środku w rasach.
- inny zaś problem który u mnie występuje to to iz nie mogłem wgl chodzić w innych save'ach tylko tak jakby "ślizgałem się po podłodze po czym po jakichś 2-4 sekundach ślizgania wywalało mnie do pulpitu od razu
- inne postacie również albo stały w miejscu lub ślizgały się ;/
wersje mam najnowszą tzn 1.6
Mody jakie posiadam :
- Balanced Magic
- Better Males
- Crimson Tide-Blood
- Increase Summoning limit
- Ishs Souls to Perks
- The Vampire FX Project
-Unlimited Rings Multilingual
- UNP and CBBEv3 Compatible All in One Face v1_0a for CBBEv3 body
- UNP Fitness Body - also CBBE - CBBE Fitness Body-Curvy Body

Robiłem juz reinstalke, sprawdzałem spójność plików setki razy, zmieniałem jakości dzwięków na wszystkie moźliwe,ściągnąłem dx11,sprawdzałem róźne kombinacje z ustawieniami graficznymi oraz póbowałem też sposoby z innymi savemi i ciągle nic a wczesniej grałem normalnie i wszystko było git ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 00:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 00:02
Posty: 3
Gra w: Gothic & Risen w porywach do Minecrafta
Mnie także nęka ten problem. Co prawda nie mam najmocniejszego komputera, ale Risen2 śmiga, a ma większe wymagania, więc to raczej nie jest problem (tak samo jak Wiedźmin2, mimo, że nie na cały ekran).
Ogółem rzecz biorąc jest tak: odpalam grę na najniższych ustawieniach graficznych, jedziemy tym wozem, są odgłosy tła, ale nie ma dialogów, tj. ci goście ruszają ustami, w wersji kinowej pojawiają się napisy, ale nie ma dźwięku. Koń z wozu, na którym jadę często wjeżdża w wóz z przodu i animacja mu nawala. Jak już dojeżdżamy do muru konie przyśpieszają, walą z impetem w mur i robią "karambol", a potem raz wszystko stanęło i nic się nie działo, ale zazwyczaj chwilę się tam kotłują i wywala na pulpit.
Jak zainstalowałam tego moda graficznego wywaliło mnie zanim załadowało się menu główne ("nowa gra" etc.), więc go usunęłam, mam ustawione głośniki na 24-bit 48000 Hz, sterowniki karty mam najnowsze możliwe, wyłączyłam synchronizację pionową.

_________________
Sprzęt:
Intel Core i3 M330, 2.13 GHz
Nvidia GeForce G210, 512 MB
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Gry:
Wiedźmin 2
Gothic I-III
Risen, Risen II: Dark Waters
Arcania, Arcania: Upadek Setarrif
Tomb Raider Underworld
Allods
Minecraft


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 00:17 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
viewtopic.php?f=138&t=7676 - o łatce 1.6, która jest winna.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 12:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 00:02
Posty: 3
Gra w: Gothic & Risen w porywach do Minecrafta
A jak tą łatkę pobrać nie via steam?
Mam w ustawieniach "udział w testach beta: steam beta update", ale mimo to nie instaluje mi się patch 1.6 (am wersję 1.5.26). Nie, nie mam opcji "skyrim beta update" w tym menu.

_________________
Sprzęt:
Intel Core i3 M330, 2.13 GHz
Nvidia GeForce G210, 512 MB
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Gry:
Wiedźmin 2
Gothic I-III
Risen, Risen II: Dark Waters
Arcania, Arcania: Upadek Setarrif
Tomb Raider Underworld
Allods
Minecraft


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 4 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 33 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules