Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 19 paź 2020, 15:54


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 5 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 13:44 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 24 maja 2011, 16:21
Posty: 1250
Cytuj:
Nie, nie mam opcji "skyrim beta update" w tym menu.

Być może ktoś z najjaśniejszych zorientował się,że mają błąd na serwerach i coś pozmieniali :watpliwosc:

Cytuj:
Tutaj
http://www.sendspace.pl/file/1ddcd60f60396c3e45b8883/tesv
znajdziesz plik TESV.exe wersję 1.6.89.
Wgrałem go z myślą o tym, że byćmoże nie będzie trzeba robić żadnych aktuazliacji do angielskiej wersji jak i polskiej wersji gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 16:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 15:55
Posty: 1
Witam
Mialem ten sam problem:
-steam
-biblioteka
-PPM(prawy przycisk myszy) na Skyrima
-wyswietl dostepne DLC
w oknie w zakladce jezyk zmien z Polskiego na Angielski
po chwili powinien sciagnac sie patch
wlacz gre
(u mnie dziala, konie juz nie zachowuja sie jak by jezdzily po szynach a brama sie otwiera slychac dialog)
I zostawcie to tak narazie po ponownej zmianie na polski gra sie nie wlacza


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Problem z intrem.
PostNapisane: 12 cze 2012, 18:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 17:20
Posty: 5
Intro. Pojawia się Bethesda presents, etc. i gdy ten nord do mojej postaci mówi - to nie ma jego głosu, ew. gdy włączę napisy to dopiero wiem o co kaman. Dodatkowo gdy już dojedziemy do tej bramy, to oba wozy rozbijają się o zamkniętą bramę i gra crashuje. Grę dzisiaj kurierem dostałem, da się to naprawić czy wymiana gry? :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z intrem.
PostNapisane: 12 cze 2012, 18:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 cze 2012, 13:01
Posty: 13
Też tak mam, tylko jak są te wozy, to ode odlatują w górę ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 12 cze 2012, 20:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 17:20
Posty: 5
Sprawdzę wersję angielską - oby działało!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 13 cze 2012, 11:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 cze 2012, 11:38
Posty: 1
Witajcie!
Mam tak samo od poniedziałku. Powiem tak: pograłem sobie jakieś 2h, wyszedłem z gry i po powrocie( 30 minut), włączam grę a tu zapisy failed i tak samo jak wyżej postacie się zlizgają; zaczałem od nowa i problem, postaci nie słyszę tzn. Ralofa i złodziejaszka, konie z wozami zderzają się z brama i koniec zabawy.
Grę mam od połowy kwietnia, jest jednym słowem piękna.
Drodzy użytkownicy: wersja angielska działa i dzisiaj doinstalowałem ze steam'a wersje polska i znowu to samo.
Coś jest z polską wersją, gra chodziła jak cacy do poniedziałku wieczorem.
Nie mogę tego zrozumieć.
Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 13 cze 2012, 11:48 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 17 gru 2011, 03:12
Posty: 90
Lokalizacja: Poland
Gra w: Deus Ex HR, BF3, Wiedźmin 2, CoH: Blitzkrieg mod, ANNO 2070, Rage, Alan Wake, itp itd ;-)
Jakubbu odpowiedź masz w tym wątku: viewtopic.php?f=138&t=7676 (od stron 10 w górę)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 15 cze 2012, 19:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 00:02
Posty: 3
Gra w: Gothic & Risen w porywach do Minecrafta
Jeśli ktoś ma problem z brakiem dialogu i wozem, który rozbija się o bramę: patch 1.6 rozwiązuje sprawę (w polskiej wersji też).
Także i problem z pobraniem go się rozwiązał: dziś jak włączyłam komputer ni stąd ni zowąd pojawiło mi się info, że Steam pobrał aktualizację (nic nie rozbiłam od mojego ostatniego postu, nie miałam już na to siły). Sprawdzam wersję: zaiste, 1.6. Odpalam grę: wszystko śmiga jak trzeba!

_________________
Sprzęt:
Intel Core i3 M330, 2.13 GHz
Nvidia GeForce G210, 512 MB
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Gry:
Wiedźmin 2
Gothic I-III
Risen, Risen II: Dark Waters
Arcania, Arcania: Upadek Setarrif
Tomb Raider Underworld
Allods
Minecraft


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Rozwiązany] Problem już podczas intra
PostNapisane: 16 cze 2012, 12:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 cze 2012, 17:20
Posty: 5
Ściągnąłem wersję angielską patcha - działa. Chyba już wyszła polska wersja wnioskując z posta wyżej - ściągam.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 5 z 5   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 32 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules