Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 19:34


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 5 z 5   [ Posty: 46 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 21 sty 2013, 17:19 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 wrz 2012, 12:08
Posty: 47
..ostatnio zaczęło mi dokuczać CTD przy próbie wejścia do niektórych lokacji i nie wiem co może być powodem. Po prostu nie mogę ' przejść ' przez bramę do miasta np. ale .... mogę tam z poziomu mapy /szybka podróż/ wejść. Jestem w budynku - wychodzę - nie mogę ponownie wejść CTD :( .


Komuś przytrafiło się coś takiego ? W zasadzie jestem dopiero na początku rozgrywki /wielkość save - 5 500 kB/
modów mam dość dużo :) Ostatnio dodane mody z nexusa - usunąłem. /niestety NMM nie jest dobry/skuteczny w odinstalowywaniu tego co sam instaluje/
Co nieco zmieniłem w pliku ini.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 27 sty 2013, 16:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 sty 2013, 16:10
Posty: 3
Witam jestem tu nowy. Jakiś czas temu kupiłem Skyrim i wszystko było ładnie i pięknie, aż zacząłem robić misję "Koszmar na jawie", kiedy wypiłem eliksir i przeniosłem się do przeszłości aby włączyć mazmut (czy jak to się tam zwało), włączyłem i wróciłem do normalnego czasu gry, aby wyłączyć pole magnetyczne w drzwiach.

Teraz zaczął się problem, bo wcześniej mogłem sejwować grę, a od tego momentu wywala mnie na pulpit przy każdej próbie zapisania gry!!! kto wie co mam zrobić, żeby gra znów normalnie działała?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 27 sty 2013, 16:43 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Gdziesik tutaj na forum wyczytałem, że na potrzeby tego zadania, należy wyłączyć w ustawieniach auto-zapis. Spróbuj.
Ew. poszukaj informacji o tym, gdyż jestem pewien, że to ostatnio się przewijało.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 27 sty 2013, 16:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 sty 2013, 16:10
Posty: 3
Ale to w ogóle mam nie sejwować podczas tej misji?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 27 sty 2013, 16:50 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
viewtopic.php?p=221996#p221996 - o, tutaj masz.
To zadanie trudne nie jest, więc bez zapisu, ten jeden raz, możesz się obejść.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra się wyłącza/crash do pulpitu.
PostNapisane: 27 sty 2013, 17:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 sty 2013, 16:10
Posty: 3
Już przeszedłem i działa! WIELKI DZIĘKI :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 5 z 5   [ Posty: 46 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 35 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules