Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 28 paź 2020, 08:53


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 7 z 8   [ Posty: 74 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 22 gru 2011, 09:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 gru 2011, 08:47
Posty: 3
Dziękuję maxus32 za odpowiedź.
Skoro wersja angielska (czyli moja) ma wersję 1.3.10 to skąd i licha informacja o patchu 1.3.70 i działającym z nim Skyrim Script Extender 1.4 - niższej wersji nie obsługuje.
W jaki sposób ludzie zmienili sobie w takim razie UI ?
Ktoś może odpowiedzieć ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 22 gru 2011, 10:15 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 17 gru 2011, 03:12
Posty: 90
Lokalizacja: Poland
Gra w: Deus Ex HR, BF3, Wiedźmin 2, CoH: Blitzkrieg mod, ANNO 2070, Rage, Alan Wake, itp itd ;-)
Moonfall84 wersja 1.3.7.0 jest wersją wcześniejszą mimo wyższego oznaczenia. Apropo Script Extendera 1.4 to on wlaśnie działa max z wersją 1.3.7.0 i pewnie trzeba czekać aż zaktualizują go do wersji która współpracuje z najnowszą łatką 1.3.1.0. Cierpliwości.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 22 gru 2011, 10:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 gru 2011, 08:47
Posty: 3
O widzisz - teraz rozwiałeś moje wątpliwości, dziękuję. Po prostu dla mnie logiczne było, że wersja wyższa jest nowsza :)
Grę mam od wczoraj dlatego nigdy nie widziałem wersji 1.3.70 na oczy.
W takim razie uzbrajam się w cierpliwość :)

//EDIT:

Już jest wersja pod 1.3.10

Możecie śmiało na głównej stronie inskyrim.pl zmienić link do aktualnej wersji. skse_1_04_02
(aktualnie jest link do skse_1_04_01)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 23 gru 2011, 09:45 
GameWalk.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2010, 21:37
Posty: 773
Jak usunąć patche/aktualizacje na Xboxie360: https://twitter.com/#!/inSkyrim/status/ ... 5212805120


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 23 gru 2011, 13:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 gru 2011, 15:40
Posty: 17
Błąd naszego myślenia o numeracji jest taki iż zamiast 10 widzimy 1. Więc logiczne iż 10 jest większe od 7 stąd Łatka 1.3.7.0 jest niższa od 1.3.10.0 Proste i logiczne jeśli się zastanowić... PS. teraz tylko czekać na nią w pl.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 23 gru 2011, 22:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 23 lis 2011, 15:04
Posty: 3
witam
chcial bym poinformowac wszystkich ze dzisiaj pojawila sie latka 1.3.10.0 do polskiej wersji gry


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: patch 1.3.10 POMOCY
PostNapisane: 25 gru 2011, 19:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 gru 2011, 18:53
Posty: 4
Witam wszystkich na forum. Chciałbym się dowiedzieć czy moja wersja gry jest aktualna i gdzie znajdę takie informacje, a jeśli nie miałbym aktualnej, to co musiałbym zrobić by ją mieć pomimo ustawienia regionu pobierania na opcję polska.Sry jeżeli wcześniej był podobny temat, a do niego nie zajrzałem.

/ post przeniesiony. - mod. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 27 gru 2011, 20:22 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2011, 22:03
Posty: 39
Lokalizacja: Berlin
Gra w: Skyrim
anyłej, mam pewien problem z Patch'em 1.3.10, mianowicie, chce sie go pozbyć.
W ramach wyjaśnień mam pewne problemy z działaniem gry uniemożliwiający mi spędzanie upojnych wieczorów przy grze, wywalało mnie przy każdej lepszej okazji po mniej-więcej 5 minutach gry a rozwiązaniem okazał sie mod "Skyrim 4GB", 1.3.10 spowodował, że mod nie działa [wielkie :(]

Jak wrócić do poprzedniej wersji ? Czy reinstalacja coś pomoże ? JAK SIĘ POZBYĆ TEJ ŁATKI ? Może znowu jestem zmuszony do ściągnięcia "pirata" [Ogrommmne :(]

Modyfikowałem SkyrimPrefs.ini, Gigabyte GA-P55-UD3L, Zotac GTX 465, i3 3.07 Ghz 540, DDR3 8gb 1333 Mhz screen size: 1920x1080

_________________
Już nie ale dalej nie grywam w Niedziele.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 27 gru 2011, 21:29 
GameWalk.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2010, 21:37
Posty: 773
1.3.10 wprowadza obsługę do 4gb pamięci, więc ten mod staje się bezużyteczny.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Aktualizacja 1.3
PostNapisane: 27 gru 2011, 21:52 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2011, 22:03
Posty: 39
Lokalizacja: Berlin
Gra w: Skyrim
Chodzi o to, że uruchamiając grę przez Skyrim 4GB nie wywalała mi do pulpitu, z patch'em mod nie działa i se gram w sesjach po 5 minut.

_________________
Już nie ale dalej nie grywam w Niedziele.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 7 z 8   [ Posty: 74 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 50 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules