Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 15:29


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 3 z 6   [ Posty: 52 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zawieszanie / wyłączanie się gry w konkretnym momencie
PostNapisane: 19 gru 2011, 18:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 gru 2011, 15:43
Posty: 4
tak chyba ze chcesz informacje ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zawieszanie / wyłączanie się gry w konkretnym momencie
PostNapisane: 19 gru 2011, 18:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 gru 2011, 15:43
Posty: 4
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHz
4 GB ramu
Nvidia GeForce 9800 GX2 x2


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zawieszanie / wyłączanie się gry w konkretnym momencie
PostNapisane: 19 gru 2011, 20:59 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 gru 2011, 19:38
Posty: 82
Lokalizacja: Maków Mazowiecki
Gra w: Skyrim, Nba2k12
No to ja już nie mam pojęcia co z tą Twoją grą ;/

_________________
Eazy-E zm. 26 marca 1995 w Compton
2Pac zm. 13 września 1996 w Las Vegas
The Notorious B.I.G. zm. 9 marca 1997 w Los Angeles
Big L zm. 15 lutego 1999 w Nowym Jorku
Guru zm. 19 kwietnia 2010 w Nowym Jorku
Nate Dogg zm. 15 marca 2011 w Long Beach


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zawieszanie / wyłączanie się gry w konkretnym momencie
PostNapisane: 24 gru 2011, 14:20 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 gru 2011, 12:26
Posty: 1
Witam wszystkich. Pojawił sie u mnie pewien problem: otóż gdy w jakim kolwiek momencie w grze chce właczyć mape, gra sie wyłacza. Prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Wywalanie do pulpitu przy zakładce magii.
PostNapisane: 01 sty 2012, 13:22 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 sty 2012, 13:10
Posty: 1
Gra w: Skyrim
Witajcie kamraci :p5:
Od niedawna zaistniał w moim Skyrimie pewien problem. Po upływie pewnego czasu gry (przeszedłem główny wątek, gildii złodziei, mrocznego bractwa i towarzyszy) zablokowało mi zakładkę magii, i za każdym razem, gdy próbuję w nią wejść ( A jest mi to potrzebne do Akademii) to wywala mnie do pulpitu. Patche mam najnowsze, gra oryginalna, wszystkie nieoficjalne patche, jakie zostały w innych tematach przez was wymienione też zainstalowałem.
Niestety problem istnieje nadal. Wiecie może jak temu zaradzić ?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam ^^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Gra wyłącza sie przed wejsciem do swiatyni Skuldafn
PostNapisane: 07 sty 2012, 17:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 sty 2012, 16:59
Posty: 1
Witam. Mam problem w miejscu ktore pewnie wszyscy kojarza. Przylecialem sobie na smoku do swiatyni Skuldafn , przebilem sie przez draugry itd no i dotarlem po schodkach do wrót swiatyni. Kiedy chcialem je otworzyc gra po prostu sie wylaczyla. Mialem ten problem juz dawno. Na XP service pack 3. Teraz po generalnym formacie i instalacji windowsa 7 ultimate 32-bit mam ten sam problem. Skopiowalem swoje savy i to samo. Mam directx 11 i najnowszy sterownik do grafy.
sprzet :
AMD Athlon 64 x2 6000+
GeForce GT240
2 GB RAM DDR 2
Dodam ze nie mialem wczesniej problemu z wejsciem do jakiegokolwiek budynku lub jaskini.
//edit
Jeszcze jedno : probowalem instalowac update 4 oraz probowalem tego co znalazlem w technicznym FAQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zawieszanie / wyłączanie się gry w konkretnym momencie
PostNapisane: 07 sty 2012, 18:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2011, 18:13
Posty: 125
mozliwe ze to wina "wersji demo" bo taka kolega posiada ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Gra zacina sie w konkretnym momencie.
PostNapisane: 12 sty 2012, 22:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 sty 2012, 23:43
Posty: 1
Witam
Mam następujący problem podczas animacji która następuje po odczytaniu pradawnego zwoju na szczycie góry gra w pewnym momencie po prostu staje i nic się nie dzieje. Gra nie zawiesza się na sztywno bo mogę się rozglądać, wiatr wieje a smoki latają po niebie ale nic nie mogę zrobić ...
- przeinstalowałem gre
- zainstalowałem nawet inna wersje
- doinstalowałem czwarty upgrade tez nic problem dalej się powtarza.

Szukałem na tym forum podobnych problemów ale nic nie znalazłem dziękuje za ewentualna pomoc.

/ post przeniesiony do istniejącego tematu o takiej samej nazwie ;)- mod.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra zacina sie w konkretnym momencie.
PostNapisane: 12 sty 2012, 22:48 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 maja 2011, 18:55
Posty: 242
Lokalizacja: To tu, to tam...
Gra w: Wiedźmina 2 na przykład.
A próbowałeś wczytać ostatniego sejwa i jeszcze raz to przejść? Mi właśnie to pomogło.

_________________
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I’m a dog chasing cars. I wouldn’t know what to do with one if I caught it. You know, I just… do things.
Karta postaci Szkła w Oku - Proszę, poznaj Vier.
Szkodnik jestem. No.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra zacina sie w konkretnym momencie.
PostNapisane: 23 sty 2012, 19:40 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:05
Posty: 101
Mam problemik z jednym zadaniem, mam odnaleźć 3 skradzione księgi w Fellglow Keep, to taka twierdza niedaleko Shaerpoint. Księgi mają pomóc w wyjaśnieniu znaleziska - spory artefakt w kształcie kuli, obracającej się. Na powierzchni widoczne runy krasnoludzkie albo smocze. Problem w tym, że byłem wcześniej w Fellglow Keep. Najwidoczniej autorzy nie przewidzieli, że można tam dotrzeć bez zadania. Wyczyściłem tam wszystko co chodziło na 2 nogach. z tego co zauważyłem, to trzeba tam uwolnić jakiegoś panopka, który potem nam pomaga, niestety bez zadania nic takiego nie ma miejsca. Są tylko necromanci. Wampiry tez nie wybiegają z więzienia, po otworzeniu krat, tylko leża bez ruchu. krótko mówiac chyba doopa blada.

Szukałem na youtubie bo jestem w kompletnej kropce, okazuje się, że głębiej w lochach jest pewne miejsce - schody na których szczycie znajduje się po prawej stronie pokój maga z kominkiem, stołem alchemicznym i stołem do wiązania czarów do przedmiotów-, a po lewej biblioteka z ustawionymi regałami w kształcie koła, pośrodku rozciągnięta niedźwiedzia skóra.
Wszystko byłoby fajnie, tylko, że bez zadania z 3 księgami, biblioteka po lewej stronie zawalona jest kamieniami, podszedłem w to miejsce i uaktywnili się przeciwnicy, tylko, że nie możemy się do siebie dostać. Jeśli pójdę tam z zadaniem, to nie mogę wejść do lochów, gra wczytuje się bez końca. Jakiekolwiek kody chyba odpadają bo to konsola PS3.

Jakieś rady ? można to zadanie pominąć ?

A może po uaktywnieniu tego zadania wystarczy poczekać jakiś czas żeby lochy się zrespawnowały ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 3 z 6   [ Posty: 52 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules