Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 08:32


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z aktualizacją.
PostNapisane: 27 sty 2012, 19:38 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 sty 2012, 22:29
Posty: 13
Witam problem, tak jak w temacie ściągnąłem beta patch, ale nadal mi pokazuje 1.3.10.
Czy to wina polskiej wersji gry i tylko tak pokazuje ? Czy może mam coś nie tak ?

_________________
"Tu daje się cytat który wyrywa mózg i sadza go na wężu ogrodowym" - Masakraman


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z patchem beta, nadal pokazuje 1.3.10
PostNapisane: 27 sty 2012, 22:34 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 17 gru 2011, 03:12
Posty: 90
Lokalizacja: Poland
Gra w: Deus Ex HR, BF3, Wiedźmin 2, CoH: Blitzkrieg mod, ANNO 2070, Rage, Alan Wake, itp itd ;-)
Najprawdopodobniej tak jest. To patch w wersji beta i nasz rodzimy wydawca nie "autoryzował" go dopóki nie jest patch-em oficjalnym.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Aktualizacja...
PostNapisane: 02 lut 2012, 18:40 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2011, 20:13
Posty: 38
Lokalizacja: Żary
Więc... Wiem, że wyszedł nowy patch... Mam ustawione, aby ściągało mi automatycznie... Ale wchodzę na steam i nic... Dalej mam wersję Skyrim 1.3 a nic nie ściąga... Co zrobić, aby ściągało?

/ Pozwoliłam sobie połączyć dwa tematy związane z podobnym problemem. - mod.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: problem pach 1.4
PostNapisane: 03 lut 2012, 09:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 26 lis 2011, 15:25
Posty: 7
witam
mam problem z aktualizacją 1.4 ,a mianowicie, pobrała mi się elegancko przez steama ale jak odpalę grę, wcisnę Esc, to niestety dalej widnieje wersja 1.3. Moje pytanie, co mogę zrobić żeby gra zaktualizowała się do wersji 1.4.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules