Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 11:56


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 4 z 4   [ Posty: 40 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 13 cze 2012, 18:09 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 18 mar 2012, 09:14
Posty: 184
Mój kolega ma problem. Problem jest taki sam jak u wszystkich (lockup fail przy zapisach).
Pomysłem na rozwiazanie problemu było stworzenie nowej gry... lecz bramy helgen nie otwieraja sie a wszystkie powozy wpakowująsie jeden w drugiego :D (prawie jak helgen bez alduina :D ),problemem przy nowej grze jest równierz bug zwiazany z brakiem słyszalnych wypowiedzi.
Trzeba poczekać na nowgo patcha czy może jakis inny spośób ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed - Rozwiązanie
PostNapisane: 13 cze 2012, 18:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 cze 2012, 13:20
Posty: 1
Witam,
dziś wyszedł patch, który naprawia błąd w grze. Powinien on pobrać się od razu z platformy Steam, waży jakieś
17 mb. Po jego ściągnięciu przez Steam gra będzie działać normalnie.

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 13 cze 2012, 19:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 cze 2012, 19:18
Posty: 3
Dobry wieczór!

Steam plik pobrał, ale jest gorzej niż było! Po wczytaniu zapisnego stanu gry Skyrim natychmiast wraca do pulpitu!
Nie tak się umawialiśmy!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 13 cze 2012, 19:25 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2012, 22:34
Posty: 106
Lokalizacja: Polska , stolica
Gra w: L.A Noire , DIABLO III , The Elder Scrolls V : Skyrim , The Elder Scrolls 3: Morrowind
Mam tak samo jak kolega powyżej :zly:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 17 cze 2012, 11:20 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2012, 22:34
Posty: 106
Lokalizacja: Polska , stolica
Gra w: L.A Noire , DIABLO III , The Elder Scrolls V : Skyrim , The Elder Scrolls 3: Morrowind
Niech ktoś kurna odpowie !


    Ifrexalis: siódmy punkt regulaminu - nie pisz posta za postem. I cierpliwości, to tylko gra i nikt nikogo nie zmusza, do naprawiania błędów producenta.



Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 20 cze 2012, 07:40 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 15 lut 2012, 09:05
Posty: 49
Co jeżeli łatka nie pomaga?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 20 cze 2012, 20:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 cze 2012, 19:18
Posty: 3
Po przedstawieniu problemu Cenega odpisała mi co następuje:

"Proszę jeszcze zamknąć program Steam, usunąć z katalogu Steam plik o nazwie ClientRegistry.blob i uruchomić program Steam ponownie. Wykona on automatyczną aktualizację, proszę sprawdzić czy gra uruchomi się wtedy poprawnie. Jeżeli nie rozwiąże to problemu, proszę rozpocząć nową grę i sprawdzić czy problem będzie również wtedy występować."

Usunięcie pliku nic nie dało, a ponowne rozpoczęcie gry od nowa owszem. Zapisaną gre można wczytać, ale jakoś nie podoba mi się utrata kilkudziesięciu godzin gry, tylko dlatego, że jakiś pajacyk nie potrafi porządnie napisać kilku linijek programu!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 24 cze 2012, 14:37 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2012, 22:34
Posty: 106
Lokalizacja: Polska , stolica
Gra w: L.A Noire , DIABLO III , The Elder Scrolls V : Skyrim , The Elder Scrolls 3: Morrowind
Cenega się ostatnio nie popisała .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 25 cze 2012, 19:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 cze 2012, 19:18
Posty: 3
Ja po prostu zacząłem grać od nowa - mam nadzieję, że już więcej nic nie spie......


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: lookup failed
PostNapisane: 06 lip 2012, 15:56 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2011, 00:37
Posty: 6735
Gra w: Zawal przed czterdziestką
Nawet nowa gra nie działa, patch, usuwanie modów, usunięcie ClientRegistry.blob, reinstalacja , zmiana języka, nic !

_________________
.

Obrazek

AG - BÓG IMPERATOR

CLICK


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 4 z 4   [ Posty: 40 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 38 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules