Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 18:50


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Błąd w grafice - piksele
PostNapisane: 03 kwi 2012, 20:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 kwi 2012, 20:11
Posty: 2
Przez długi okres grałem normalnie w skyrim'a ale gdy zacząłem wgrywac mody na ekranie zaczęły pojawiac się piksele. Przeinstalowałem go już ze 3 razy ale to nic nie daje :( .
Wyglada to mniej wiecej tak:
http://imageshack.us/f/692/tesv2012040321150718.jpg/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd w grafice - piksele
PostNapisane: 03 kwi 2012, 21:24 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Odinstaluj wszystkie mody...
A potem instaluj po jednym przez program nexusa...;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd w grafice - piksele
PostNapisane: 04 kwi 2012, 15:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 kwi 2012, 20:11
Posty: 2
Usunąłem cały folder ze skyrim'em (wszystkie mody też musziały sie usunąć) zainstlowałem go ponownie i nadal nie działa :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd w grafice - piksele
PostNapisane: 04 kwi 2012, 16:22 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 11:09
Posty: 271
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Skyrim,Mass Effect
http://inskyrim.pl/download/Skyrim/Popr ... ENBSeries/
Powinno pomóc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Błąd graficzny .
PostNapisane: 05 kwi 2012, 10:14 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 kwi 2012, 09:58
Posty: 1
Witam : )
Po długiej przerwie ze Skyrimem postanowiłem zacząć grę od nowa ale , stworzyłem nową grę i prawie wszędzie widziałem duże kwadraty/pixele . Screena nie mogę dodać bo za duży :zly:

/ połączone z podobnym tematem - mod


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd graficzny .
PostNapisane: 05 kwi 2012, 10:22 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 11:09
Posty: 271
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Skyrim,Mass Effect
viewtopic.php?f=195&t=6455

Podobny temat.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 39 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules