Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 19:24


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 12 kwi 2012, 17:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 kwi 2012, 17:07
Posty: 5
Witajcie, mam problem na który nie znalazłem odpowiedzi. Od 2 dni przeszukuje google i nic. Otóż grając padem Logitech F510 nie widzę podczas zaklinania opcji [R] stwórz czy [F] zmień nazwę, po przełączeniu na klawiaturę wszystko jest ok. Screen w załączniku. Pomóżcie bo nie mam zamiaru psuć gry przełączaniem się z klaw na pada i tak w koło.

Załącznik:
TESV 3.jpg


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 12 kwi 2012, 17:30 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2012, 13:19
Posty: 1180
Lokalizacja: Polska, Warszawa
Gra w: Skyrim
A masz najnowszy update? Coś mi się kojarzy że stara wersja gry miała problemy z re-konfiguracją przycisków na padach i były właśnie takie problemy że niektóre pady nie obsługiwały wszystkich klawiszy. Twój problem nie jest do załatwienia inaczej, gdyż jak zmienisz plik konfiguracyjny to być może uda się "ustawić" przyciski na padzie ale "rozjadą" na PC-cie :)

_________________
Odwiedź Dovahkiinę Mati lub obejrzyj na kanale YT:
Obrazek


Ostatnio edytowano 12 kwi 2012, 17:36 przez Polkot, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 12 kwi 2012, 17:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 kwi 2012, 17:07
Posty: 5
miałem 1.4.... teraz wgrałem najnowszy 1.5... i dalej to samo. Mógłbym ustawić w konfiguracji ponieważ nie korzystam z klawiatury, tylko z pada. Tylko nie wiem jak się za to zabrać


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 12 kwi 2012, 17:45 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2012, 13:19
Posty: 1180
Lokalizacja: Polska, Warszawa
Gra w: Skyrim
Sorki. Nie wiem jak to zrobić w konfigu. Nie mam zielonego pojęcia jakie nazwy są przypisane klawiszom w Twoim padzie :( może ktoś inny jest biegły w te klocki ;)

_________________
Odwiedź Dovahkiinę Mati lub obejrzyj na kanale YT:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 12 kwi 2012, 23:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 kwi 2012, 17:07
Posty: 5
help me


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 13 kwi 2012, 13:40 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 24 maja 2011, 16:21
Posty: 1250
Ja mam Xboxowego pada i wszystko śmiga na kompie.
Klawiszem "A" zaznaczam wybór przedmiotu,cofam lewym joyem,"A" wybieram rodzaj zaklęcia,potem cofam i wybieram klejnot duszy.
Klawiszem "X" potwierdzam wybór.
W patchu 1.5 poknocili zmianę nazw.
Gdy przechodzę na klawiaturę wszystko się samo wykrywa - problem chyba w braku emulatora na twoim kompie.

http://www.logitech.com/pl-pl/441/7359


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 13 kwi 2012, 14:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 kwi 2012, 17:07
Posty: 5
Dzięki za info, sprawdzę w poniedziałek i dam znać, a jakiego patcha używasz teraz?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 13 kwi 2012, 14:33 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 mar 2012, 17:34
Posty: 149
nie ważne jaki patch, trzeba mieć emulatora pada do xboxa 360 :)

_________________
Wanna... master the arcane arts... in space. Arcane arts in space.
Space is the thing you see above Tamriel when you're walking around outside with your head tilted back.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z zakinaniem PAD
PostNapisane: 13 kwi 2012, 20:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 kwi 2012, 17:07
Posty: 5
Emulator wgrany jest od początku bo nie bez niego pad w ogóle nie ruszał.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules