Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 paź 2020, 03:37


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Utracone savy wskutek braku prądu.
PostNapisane: 14 kwi 2012, 12:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 12:44
Posty: 2
Przed chwila miałem kilkominutowy zanik dostawy prądu w związku z czym gra została rozłączona w trakcie. Dosłownie 10 sekund wcześniej robiłem szybki zapis. Po ponownym odpaleniu skyrima klikając kontynuuj pojawia się komunikat

"The save game cannot be loaded because it's outdated Its version is 0 and the current version is 8"

klikając natomiast bezpośrednio w savy obojętnie który mam komunikat że plik jest uszkodzony i nie można go odczytać.
Savy sa widoczne zarówno w skyrim jak i w folderze zapisu skyrima jednak zwyczajnie gra nie potrafi ich odtworzyć. Da radę edytować cokolwiek by do nich powrócić?

Nie wgrywałem żadnych modów etc, czysta gra.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Utracone savy wskutek braku prądu.
PostNapisane: 14 kwi 2012, 13:07 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 kwi 2012, 13:47
Posty: 45
Jest to błąd który często pojawia się w grach. Chyba nie zostało ci nic, jak od nowa zacząć gre.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Utracone savy wskutek braku prądu.
PostNapisane: 14 kwi 2012, 13:19 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2012, 13:19
Posty: 1180
Lokalizacja: Polska, Warszawa
Gra w: Skyrim
załaduj swoje save z chmury :)

_________________
Odwiedź Dovahkiinę Mati lub obejrzyj na kanale YT:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Utracone savy wskutek braku prądu.
PostNapisane: 14 kwi 2012, 13:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 12:44
Posty: 2
do zamknięcia
heh, czemu zawsze jak się człowiek pyta o pomoc to na odpowiedź sam wpadnie ;)

wystarczyło odpalić nową grę i ją zapisać. Wszelkie stary savy robione, że się tak wyrażę "na twardo" są odczytywane. Natomiast poprzez F5 jak i autosavy niby się ładują, ale przez 5 min nic się nie działo tylko zmieniał się tekst "złotych porad"(gdzie normalnie wczytanie gry to kwestia 10-15s). Więc wielkich strat nie ma, raptem kilka godzin. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 24 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules