Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 23 paź 2020, 11:02


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 17 cze 2012, 12:50 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 12:39
Posty: 5
Lokalizacja: Ruda Śląska
Witam.. Kupiłem grę skyrime w wersji z płytą, wszystko się zainstalowało, ale problem pojawił się gdy po naciśnięciu przycisku "graj" wyskakuje mi "trwa konfigurowanie początkowe.. instalacja Microsoft NET framework" "etap 1z1" i tak już się instaluje ponad 2 doby bo kompa nie wyłączałem.. czemu tak strasznie powoli to trwa?? co jest nie tak?? ..posiadam internet z vectry 8mb więc nie powinno się tak powoli ściągać :mysli:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 09:39 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 12:39
Posty: 5
Lokalizacja: Ruda Śląska
Udało mi się uruchomić gre po ponownym uruchomieniu komputera.. niestety gdy dzisiaj chciałem włączyć gre znowu robi sie to samo "trwa konfigurowanie początkowe" :/ na tym forum nie znalazłem takiego problemu, ani nie pomagają inne rady z podobnym problemem.. ręce opadają..


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 10:22 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Napisałeś do rodzimego wydawcy? albo na forum producenta? tam jest tyle błędów, że czasem zapytanie u źródła, ma więcej niż sens.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 10:37 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 12:39
Posty: 5
Lokalizacja: Ruda Śląska
nie pisałem.. weszłem jedynie na fora w programie steam i ciężko było mi cokolwiek tam znaleźć a na dodatek jeszcze po angielsku :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 11:36 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Na sieci wygrzebałem coś podobnego..

jak znowu rzuca monitem o konfiguracji wstępnej, wciśnij anuluj i spróbuj włączyć grę ponownie. Możesz też wyłączyć steam, włączyć raz jeszcze i wyczyścić zbędne pliki gry (cache).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 12:33 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 12:39
Posty: 5
Lokalizacja: Ruda Śląska
juz próbowałem włanczanie i wyłanczanie nic nie daje.. weszłem tez w steam i w grze skyrim nacisnąłem własciwości a tam dalej "sprawdzć spójność gry.." po tym zabiegu dalej nic :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 14:55 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Napisałbym zatem do rodzimego wydawcy w tej sprawie. Jeśli kupujesz towar i jest wadliwy, masz prawo go reklamować, a przynajmniej żądać odpowiedzi. Podaj tam parametry swojego sprzętu i dokładny opis problemu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 18:32 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 12:39
Posty: 5
Lokalizacja: Ruda Śląska
udało mi się jakoś uruchomić gre.. na początku odinstalowałem skyrime i ponownie zainstalowałem lecz bez płyty i gra sie ściągała około 2 godzin.. potem włączyłem i znowu wyskoczyło "trwa konfiguracja.." wziąłem anuluj i wyskoczył mi znowu launcher, ponownie klikłem "graj" i wreszcie gra sie uruchomiła.. jeszcze pare razy wychodziłem i wchodziłem do gry dla pewności i jest ok :) ..aczkolwiek takie błedy są żenujące jak na cenę tej gry.. pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie i pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: "Trwa konfigurowanie początkowe" od 2 dni
PostNapisane: 18 cze 2012, 19:09 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2012, 21:10
Posty: 182
Lokalizacja: Katowice
Gra w: Skyrim, Oblivion, Wiedźmin 2, Starcraft 2, Seria Mass Effect,(niedługo) Risen2
Te wszystkie błędy, TO jest prawdziwa zapłata za gry Bethesdy, nie pieniądze.

_________________
,,Nikt nie lubi zdrajcy, nawet, jeśli ma się z niego pożytek"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 36 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules