Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 15:30


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 17:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2012, 17:06
Posty: 13
Instalowałem Wars in Skyrim IV oraz Life Another Live przez Nexus Mod Manager. W Wars in Skyrim musiałem wybierać czy Normal, czy Gold itp. Po zrobieniu tego, odpalam Skyrima. Włączam nową grę i menu zostaje tak jak jest. Nie ma napisów Nowa Gra, Wczytaj Grę, Twórcy Gry, ani Wyjdź z Gry. To wygląda tak (nie mogłem zrobić screena inaczej niż komórką, ale chyba coś widać :( )


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 17:20 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Sreena zawsze możesz zrobić naciskając przycisk Print Screen :D, ale wracając do tematu, czy masz zainstalowany SKSE i czy aktualizowałeś grę? Live Another Life wymaga przynajmniej wersji 1.5.26

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 17:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2012, 17:06
Posty: 13
No właśnie, że nie mogę zrobić Print Screen. Zrobiłem screena, ale gry nie było widać. Było widać tylko czarny obraz...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 17:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2012, 17:06
Posty: 13
A i gdzie mam wgrać SKSE?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 17:59 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2012, 17:06
Posty: 13
A i daj linka do SKSE, bo nie mogę znaleźć. Czy trzeba go na odpowiednią wersję? Kolejny problem polega na tym, że po zainstalowaniu aktualizacji 1.6 podczas wyboru rasy nie jest napisane: Khajiit tylko LOCKUP FAILED. Z każdą rasą tak jest. Nie mam ras. Mam LOCKUP FAILEDY. Jak się ich pozbyć???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 18:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2012, 17:06
Posty: 13
Dobra. Wszystko działa. Dzięki Peragon!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem gry...
PostNapisane: 28 cze 2012, 18:28 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Heh dzięki, że mogłem pomóc, nie wiem czy tu jest taka opcja, ale lepiej sam posklejaj posty, bo zaraz przyjdzie zły moderator:P i będzie wlepiał warny lol

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 37 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules