Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 23 paź 2020, 09:07


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 16 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 09 sie 2012, 17:54 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 cze 2011, 12:58
Posty: 23
Emm... zależy co masz na myśli. Mam do wyboru pełną lub kinową. Ja gram na kinowej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 09 sie 2012, 18:02 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
kinowa, czyli napisy PL tak?

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 09 sie 2012, 18:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 cze 2011, 12:58
Posty: 23
Dokładnie.

btw. użyłem przywracania plików via Steam (Sprawdzanie spójności), ściągnęło mi 3GB brakujących plików i logo jest już takie jak powinno, ale nadal wywala do Windowsa.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 09 sie 2012, 18:10 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
To musisz ustawić wersję dubing i napisy po angielsku bo nie zadziała

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 09 sie 2012, 18:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 cze 2011, 12:58
Posty: 23
Nie obraziłbym się, gdybyś mógł mi wytłumaczyć, jak to zrobić... bo nie mam pojęcia.


Nieważne, zmieniłem język przez Steam :P... znowu mi 10GB pobiera... No trudno, jutro sprawdzę, czy zadziała, dzisiaj nie mam czasu na ściąganie tego.

UPDATE: Po zmianie wersji językowej na angielską wszystko działa jak powinno :) Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dawnguard - wywalenie do pulpitu w menu głównym
PostNapisane: 12 sie 2012, 18:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 maja 2012, 15:40
Posty: 22
Mam taki sam problem jak kolega powyżej(biało/czerwone tło i wywala do pulpitu).Mam pytanko?Czy po reinstalacji,żeby śmigała podstawka(chcę grać w główny wątek) a mam zainstalowanego już Dawnguarda i patch 1.7, to muszę zmienić ustawienia języka w steamie na ENG?Wcześniej miałem PL i mi cały czas wywala.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 16 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules