Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 21 paź 2020, 10:21


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: jak zrobić by chodził w grze pad do pc
PostNapisane: 22 sie 2012, 15:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 sie 2012, 15:40
Posty: 1
Witam mamtaki problem iż zakupiłem pada do pc po podłączeniu instalacja przebiegła ok ale po uruchomieniu gry nie chodzi pad tylko klawiatura prosze podpowiedzcie jak to zmienić


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jak zrobić by chodził w grze pad do pc
PostNapisane: 22 sie 2012, 20:32 
Wiedźma z Głuszy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04
Posty: 4289
Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
Gdy już wejdziesz w grę, wciśnij klawisz Esc i w lewym okienku menu wybierz opcję "Ustawienia", potem w prawym oknie "Gra", następnie przewiń opcje w dół, aż zobaczysz tę o nazwie "Kontroler Xbox 360" - zaznacz ją i ciesz się grą :)

PS. Zrobiłam szybkie testy - nie każdy pad niestety chce współpracować. Ten od xboxa śmiga na pc bez problemu (zresztą w grze pewnie nie od parady jest opis "kontroler xbox 360"), ale jak podłączam pada dedykowanego pc, to odmawia posłuszeństwa. Można pogmerać w necie i poszukać rozwiązań, bo jakieś pół roku temu korzystałam z dziwacznego pliku - nie pamiętam czy to był rodzaj sterownika czy jakiś program, który "wmawiał" zwykłemu padowi, że jest xboxowy. Niestety w międzyczasie robiłam reinstalkę kompa i za chiny nie pamiętam nazwy owego programu. Sry.

_________________
"Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jak zrobić by chodził w grze pad do pc
PostNapisane: 23 sie 2012, 07:48 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
A czy nie wystarczy podłączyć pada, wejść u ustawienia sterowania i tak np. jak jest wyciągnięcie broni - R to klikasz żeby zmienić i naciskasz wtedy wybrany przycisk na padzie? W sumie się nie znam, ale na joyach tak działa :D

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules