Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 26 paź 2020, 18:46


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak oznaczeń questów na mapie
PostNapisane: 30 sie 2012, 10:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 sie 2012, 10:55
Posty: 4
Witam

Mam pewien dziwny problem, którego wcześniej nie miałem. Zainstalowałem Skyrima ponownie po dłuższej przerwie i na mapie świata nie mam oznaczeń questów pobocznych tylko głównych, choć wcześniej były oznaczenia wszystkich questów. Pomoże ktoś ? :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 30 sie 2012, 11:01 
Mistrz pada
Mistrz pada
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lip 2012, 15:16
Posty: 965
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
Wejdź do dziennika, masz tam oznaczenia różnych questów. Jeśli zaznaczysz któryś z questów na mapie pojawi się prowadząca do jego celu strzałka. Strzałki do pomniejszych, radiantowych questów pojawią się kiedy zaznaczysz zakładkę ,,Różne"

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Brak oznaczeń questów na mapie
PostNapisane: 30 sie 2012, 11:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 sie 2012, 10:55
Posty: 4
Tak właśnie robię i dalej nie pojawiają się oznaczenia ;/ może jakiś bug


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Brak oznaczeń questów na mapie
PostNapisane: 30 sie 2012, 13:06 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
1.Gra jest oryginalna?
2. Zawsze możesz spróbować reinstall gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Brak oznaczeń questów na mapie
PostNapisane: 31 sie 2012, 10:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 sie 2012, 10:55
Posty: 4
Tak oryginał. Zrobiłem reinstal i pomogło :D dzięki za odp ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 46 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules