Teraz jest 21 lis 2018, 16:31


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 28 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 25 sty 2012, 16:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sty 2012, 16:02
Posty: 13
Mam wielką prośbę. Chodzi mi dokładniej o ciągły błąd w MW3 Multi. Otóż sprawa jest taka: wchodzę w multi, wyszukuje jakąś grę {przeważnie Hardcore Dominacja i Hardcore Deathmatch} i dołączam do gry. Gram sobie tak jakoś od 1 minuty do 10 minut i od razu [nie wiem co] wyrzuca mnie z serwera. I pisze błąd - " Serwer gry Call of Duty: Modern Warfare 3 jest obecnie niedostepny. Sproboj ponownie pozniej lub wejdz na strone www.callofduty/mw3/status aby uzyskac informacje." Patrze na tej stronie i pisze ze serwery sa online, wiec nie wiem o co chodzi. Nie wiem co zrobić. Proszę o jakąś radę, lub pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Ps.: Dodam, że mam oryginalnego CoD'a z empika.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 27 sty 2012, 14:03 
Nazi Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2010, 13:43
Posty: 219
Lokalizacja: Silesia
Gra w: komputer :P
Temat przeniesiony we właściwe miejsce.

_________________
Obrazek

facebookowy fanpage Armii Call of Duty:

https://www.facebook.com/pages/Armia-Call-of-Duty-callofdutywarfarepl/1543483715885010?fref=ts


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 04 lut 2012, 08:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sty 2012, 16:02
Posty: 13
Pomoże ktoś ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 04 lut 2012, 10:49 
Nazi Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2010, 13:43
Posty: 219
Lokalizacja: Silesia
Gra w: komputer :P
Osobiście wygląda mi to tak jakbyś miał problem ze stałym połączeniem z netem, tak jakby połączenie było przerywane. Z czego masz internet?

_________________
Obrazek

facebookowy fanpage Armii Call of Duty:

https://www.facebook.com/pages/Armia-Call-of-Duty-callofdutywarfarepl/1543483715885010?fref=ts


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 19:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sty 2012, 16:02
Posty: 13
Niestety mam bardzo slaby internet z Netii, ale jakos na cod 4 i cod 5 gram sobie bez zadnych opoznien ani lagow. Nie wiem od czego to zalezy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 19:57 
Nazi Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2010, 13:43
Posty: 219
Lokalizacja: Silesia
Gra w: komputer :P
Też mam nie najszybszy internet w Netii (2mb) i takich problemów nigdy nie miałem.
A czy kiedy odłącza cię od serwera to wyskakuje ci komunikat, że rozłączono cię ze Steam, albo że przeszedł w tryb offline?

_________________
Obrazek

facebookowy fanpage Armii Call of Duty:

https://www.facebook.com/pages/Armia-Call-of-Duty-callofdutywarfarepl/1543483715885010?fref=ts


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 20:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sty 2012, 16:02
Posty: 13
Nie, nigdy czegos takiego nie mialem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 20:09 
Nazi Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2010, 13:43
Posty: 219
Lokalizacja: Silesia
Gra w: komputer :P
Łączysz się zazwyczaj z jednym konkretnym hostem, czy włączasz losowe przydzielenie (normalnie)?

_________________
Obrazek

facebookowy fanpage Armii Call of Duty:

https://www.facebook.com/pages/Armia-Call-of-Duty-callofdutywarfarepl/1543483715885010?fref=ts


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 20:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sty 2012, 16:02
Posty: 13
Tak, przydzielenie losowe, czasami z kolegami gram, ale to rzadko


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ciagle wyrzucanie mnie z Multi w MW3
PostNapisane: 08 lut 2012, 20:22 
Oficer Armii CoD
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2012, 12:34
Posty: 51
Lokalizacja: Poznań
Gra w: Call of Duty: Modern Warfare 3 || Dragon Age: Początek || League of Legends
Mi to wygląda na problemy z plikami gry. Kiedyś na jednym z forum CoD'a miał taki problem i sprawdzenie spójności plików pomogło.. Wiem, że to jest durne, ale najczęściej takie rzeczy pomagają ^^

_________________
Obrazek

"Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełnia" - Napoleon Bonaparte


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 28 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules