Teraz jest 21 lis 2018, 16:50


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: DLC Colletion#2 nie działa - zdjęcie błędu.
PostNapisane: 24 cze 2012, 13:03 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 cze 2012, 13:01
Posty: 2
Kupiłem DLC 2 i mam taki problem jak na zdjęciu.

Po tym jak sprawdzanie spójności gry na steamie nic nie pomogło skasowałem całą grę na steamie
i zainstalowałem wszystko na czysto od nowa... dalej nic i to samo...

Na steamie jest napisane oczywiście, że oba DLC już mam...

Co robić ??

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: DLC Colletion#2 nie działa - zdjęcie błędu.
PostNapisane: 24 cze 2012, 15:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 cze 2012, 13:01
Posty: 2
Jeżeli ktoś ma podobny problem należy wywalić ze steam'a po uprzednim jego wyłączeniu cały folder "appcache"... nowy DLC będzie działał po tym zabiegu! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: DLC Colletion#2 nie działa - zdjęcie błędu.
PostNapisane: 23 lip 2012, 18:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 23 lip 2012, 18:48
Posty: 1
Witam. po zrobieniu tego co napisał kolega dalej mam ten samo problem, macie może jakieś inne rozwiązania?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: DLC Colletion#2 nie działa - zdjęcie błędu.
PostNapisane: 27 lip 2012, 12:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 lip 2012, 09:53
Posty: 3
A uruchom najpierw singleplayera i w nim kliknij menu i przejdź do multi i zobacz czy mapki działają.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules