Teraz jest 19 gru 2018, 07:57


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: teleporty
PostNapisane: 22 lis 2014, 15:45 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lis 2014, 15:37
Posty: 2
Witam wszystkich graczy :) pisze do Was ponieważ od paru ładnych miesiecy moja gra cod bo 1 i 2 zakupione przez steam pare lat temu, dostała lagow przez ktore nie idzie grac normalnie.Te 2 czesci dzialaly bez problemow az do tego momentu kiedy to sie zaczelo..kompa nie zmienialem takze wymagania mojej maszyny sa oki wiem ze to nie przez wymagania poniewaz szystko dzialalo..probowalem dokladac ramu zmienilem system na 64 bitowy,reinstalowalem instalowalem nowego steama stery do grafiki i nic nie pomoglo..moje lagi na multi sa czeste co chwile pojawia mi sie wtyczka na ekranie jakby brak netu przez chwilke..dodam ze na zombi online to juz nawet nie wchodze bo lag za lagiem.Pisanie tu o moich parametrach kompa jest bez sensu poniewaz gry dzialaly bez problemow wczesniej..jeszcze jedna wskazowka zauwazylem ze podczas lagow moj komp zmienia wydawane dzwieki;) tak jakby zwalnial i chodzi troszke glosniej w tym momencie <moment laga>:huh: ..bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam.:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: teleporty
PostNapisane: 23 lis 2014, 13:24 
Nazi Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2010, 13:43
Posty: 219
Lokalizacja: Silesia
Gra w: komputer :P
Z kartą sieciową wszystko w porządku? Nie odczuwasz spowolnień sygnału podczas surfowania / oglądania filmików w sieci?

_________________
Obrazek

facebookowy fanpage Armii Call of Duty:

https://www.facebook.com/pages/Armia-Call-of-Duty-callofdutywarfarepl/1543483715885010?fref=ts


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: teleporty
PostNapisane: 25 lis 2014, 14:01 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lis 2014, 15:37
Posty: 2
Hej fajnie ze odpisales,z karta moze byc problem o tym nie pomyslalem podczas gry najczesciej czuje zmiane w odgłosie kompa przy filmach jest czasami tez lipa,ale od pewnego czasu przycina mi nawet w trybie offline zombie.Obraz sie zatrzymuje na moment a pozniej ok..za net nie mam zaplacone od 4 miesiecy moze dostawca cos "ucią"...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules