Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 05 gru 2021, 15:37


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Skyrim Nexus
PostNapisane: 15 lis 2012, 20:03 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lis 2012, 14:41
Posty: 2
Witam.mam Problem z linkiem aktywującym konto . Rejestrowałem już się na Gmailu , WP, Interi, Onecie i nic wchodziłem też na ten link który niby pomaga i dalej nic . O to ten link http://forums.nexusmods.com/index.php?a ... r&do=reval .I nic . Aha i w rejestracji robie na pewno w 100 % dobrze wszystko . Jeżeli nie ma na to rozwiązania to bardzo bym kogoś chciał poprosić o założenie mi konta może to coś da . Z góry dzięki .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Skyrim Nexus
PostNapisane: 16 lis 2012, 06:34 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Spróbuj na o2;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Skyrim Nexus
PostNapisane: 21 lis 2012, 21:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 lis 2012, 21:40
Posty: 1
Ja też mam ten sam problem z aktywacją konta ponieważ nie dostaje linku aktywacyjnego. A rejestracja przebiegła pomyslnie. Próbowałem z różnymi kontami poczt i nic. Jeżeli ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc. Z góry dziękuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Skyrim Nexus
PostNapisane: 23 gru 2012, 13:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 paź 2012, 15:01
Posty: 9
Witam, ja również mam problem z Skyrim Nexus, ale nie z rejestracją.
Od dłuższego czasu (miesiąc) nie mogę pobierać modyfikacji z powyższej strony.Z jakiego serwera nie próbowałbym pobierać, wyskakuje komunikat o przygotowaniu do pobierania (czyli na początku wszystko ok.) a potem wyrzuca mnie do "czystej" strony.
Na operze zamiast pustej strony mam taki komunikat "Serwis jest przeciążony lub odłączony. Spróbuj ponownie później ...." i coś tam dalej.
Macie pomysł dlaczego tak jest i czy mogę coś z tym zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 21 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules