Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 wrz 2020, 13:16


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 15:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lis 2012, 15:14
Posty: 4
Ten temat jest już wałkowany na forum nexus ale wolę go tutaj po wałkować...
Więc tak... Jak odpalam NMM i muszę wpisać login i hasło to wpisuje ale wyskakuje mi że złe hasło wpisuję... Jak miałem nowszą wersje to coś tam pisało że NMM nie może się połączyć z stroną (i odziwo było tam ze dwa słowa przetłumaczone na pl). Co zrobić? Pozdrawiam serdecznie!!

PS:
Jestem nowy więc witam się z użytkownikami oraz administratorami i moderatorami!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 17:46 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
Dokładnie miałem ten sam problem, ostatnimi czasy po coraz to nowszych uaktualnieniach jest gorzej, u mnie dla przykładu ostatnio wcale nie chciał się włączyć wyskakiwał błąd, pomogło zaktualizowanie do najnowszej wersji, może tego spróbuj, chyba, że masz najnowszą.

PS. Chyba czas aby przerzucić się na inny program do ładowania modów, sam się nad tym zastanawiam ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 19:31 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Innego programu chyba nie ma pozostaje ręczne pier*olenie się z modami;/
mi się wczoraj właczyć nie chciał... zaaktualzowałem i działa;p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 19:37 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2012, 17:49
Posty: 384
Lokalizacja: Lakeview Manor
Gra w: TES V : Skyrim ; Prototype ; Plemiona ; AC:Brotherhood
Jest chyba też Mod Organizer czy jakoś tak na Nexus ale nie wiem jak tam z instalacją modów.

_________________
Obrazek

Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba stawić temu czoło.
J. K. Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 19:40 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Kudlacz napisał(a):
Innego programu chyba nie ma pozostaje ręczne pier*olenie się z modami;/
mi się wczoraj właczyć nie chciał... zaaktualzowałem i działa;p


A ja polecam ręczną instalacje i zarządzanie - jak nie ma się problemów z organizacją wszystko działa pięknie i jakoś bardziej ufam sobie niż programowi ;)

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 18 lis 2012, 20:59 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lis 2012, 15:14
Posty: 4
hue hue zaktualizowałem NMM na nowszą wersje i działa... tylko zamiast login w wpisywania hasła dałem offline :D. Dzięki zefiron i wezmę też pod uwagę posty innych... :D

a jeszcze jedno...
Jak się nazywa mod przez którego można dostać się do piasków Elsyer (czy jakoś tak xD). No do królestwa Khajtów... :D

EDIT
Już mam...
A jak korzystać z NMM?? Bo nie jestem pewny... :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Nexus mod manager z zalogowaniem się...
PostNapisane: 24 lis 2012, 21:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 wrz 2012, 12:32
Posty: 23
zefiron napisał(a):
Dokładnie miałem ten sam problem, ostatnimi czasy po coraz to nowszych uaktualnieniach jest gorzej, u mnie dla przykładu ostatnio wcale nie chciał się włączyć wyskakiwał błąd, pomogło zaktualizowanie do najnowszej wersji, może tego spróbuj, chyba, że masz najnowszą.

PS. Chyba czas aby przerzucić się na inny program do ładowania modów, sam się nad tym zastanawiam ;)



Wgraj sobie NMM + Wrye Basch i adapter nie bedziesz wiedzial co to konflikt miedzy modami

O NMM poczytaj tu wączając tłumacza google robi to doskonale
http://pastebin.com/im5Se43k


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 18 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules