Autor |
Wiadomość |
BumCykCykk
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 19 lut 2013, 21:04 |
|
Casual |
 |
Gra w: LoL, Far Cry 3, BF3, <3 RPG
|
Chciałem sobie ściągnąć kilka modów ale nie mogę się zalogować na skyrim nexusa. Macie pojęcie czemu?
|
|
Góra |
|
 |
|
Zefi
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 19 lut 2013, 21:35 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
A zatwierdziłeś linka, którego dostałeś na e-mail?
|
|
Góra |
|
 |
BumCykCykk
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 19 lut 2013, 22:36 |
|
Casual |
 |
|
Nie dostałem linka żadnego :/
|
|
Góra |
|
 |
Zefi
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 19 lut 2013, 22:40 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
Nie dostałeś e-maila podczas rejestracji na skyrimnexus? Dalej widzę są problemy z dostarczaniem wiadomości, zobacz w szpamie 
|
|
Góra |
|
 |
BumCykCykk
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 19 lut 2013, 23:35 |
|
Casual |
 |
|
Sprawdziłem, nie ma nigdzie tego :/
Może podam mody jakie bym chciał i wskażecie mi jakieś inne strony? Tyllko że tam jest od razu najnowsza wersja moda ;/
Ostatnio edytowano 19 lut 2013, 23:39 przez BumCykCykk, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
vidur
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 20 lut 2013, 09:48 |
|
Casual |
 |
|
Ja się tam z tydzień próbowalem zarejestrować. W końcu jakoś się udało, także cierpliwości Immersive Armors i Weapons - ale to jak już trochę pograsz i znudza Ci się zbroje i broń, jakie oferuje gra. The Dance of Death - mod dodający (a właściwie odblokowujący ukryte) killcamy. UFO - dodający znacznie więcej opcji "sterowania" towarzyszem/towarzyszami
|
|
Góra |
|
 |
Boromir
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 03 mar 2013, 22:09 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Jeżeli dalej nie działa proponuje spróbować jeszcze raz rejestracji.
_________________ "Uwierz w siebie, możesz wszystko, odnajdź siłę, cel jest blisko, to co wczoraj niemożliwe, dziś staję się prawdziwe".
|
|
Góra |
|
 |
BumCykCykk
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 03 mar 2013, 22:39 |
|
Casual |
 |
|
Zamiast na interii założyłem na gmailu od razu działało. Sory że nie było odpowiedzi  Jest jakiś mod który sprawia że lepiej patrzy się z tyłu na bohaterkę którą stworzyłem? Wiem że da się sprawić by hełm był niewidzialny i żeby kręciła tyłeczkiem  (bardzo mi na tym zależy)
|
|
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 07 mar 2013, 19:38 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
Niewidzialny hełm to nie wiem ale z helmless warrior na jedno wychodzi. Aby mieć bonus +25 za heavy/light i +25% za set wystarczy mieć trzy rzeczy- buty, rękawicę, zbroję. Ewentualnie np. buty, zbroję, hełm jak ktoś rękawic nie lubi na przykład. Ogólnie po prostu wymagane są tylko 3 rzeczy przy czym tarcza się nie liczy. Kręcenie tyłeczkiem? Catwalk oraz catwalk fix przy czym patrzyłem sobie te mody a potem usunąłem. Zasadniczo fajnie to wygląda jednak nie zawsze. W zbroi idąc bardziej niż jak seksowne kręcenie tyłkiem ten chód wygląda jakby o jedno a nawet kilka buteleczek piwa za wiele nasza piękność spożyła...
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
TP12Damian
|
Tytuł: Re: Jakie modyfikacje? Po raz pierwszy TES Napisane: 10 mar 2013, 20:31 |
|
Casual |
 |
|
1. Znacznie poprawia interfejs. 2. Poprawia mapę. 3. Poprawia wódę. 4. Poprawia krew. 5. Poprawia florę. 6. Ulepszone efekty nocy. 7. Ulepszone ciuszki. 8. Ulepszone słoneczko.
|
|
Góra |
|
 |