Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 01 paź 2020, 06:33


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 26 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 10:55 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 lis 2010, 09:48
Posty: 169
Gra w: WoT, Crysis 3
Hej. Gdy otwieram ekwipunek to zamiast rożnych znaczków obok nazw są same białe sześciany. Co mam zrobić? I czy istnieje spolszczenie na aktualną wersje albo czy te będzie działało? http://skyrim.nexusmods.com/mods/6409/?

_________________
Obrazek
Uwielbiam RPG :> Nie przepadam za FPS-ami i przede wszystkim nienawidzę piractwa :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 11:25 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
A masz zainstalowany SKSE(Skyrim Script Extender)?

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 11:41 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Spolszczenie jest do 2.1.
Angielska wersja to 3.4
Pobierz starszą wersję.

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 11:45 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 lis 2010, 09:48
Posty: 169
Gra w: WoT, Crysis 3
Mam skse ale pisze że nie mam najnowższej wersji chociaż pobierałem tą http://skse.silverlock.org/ a dokładnie 1.6.13
Teraz chyba są ikonki ale mam nieprzyjemne czekanie jak otwieram ekwipunek. Muszę odczekać jakieś 3-5 sekund i dopiero wtedy się włącza. Czy da się to jakoś przyśpieszyć? peragon a jeśli pobiorę starszą wersje SkyUI (w tym przypadku 2.1) to dużo stracę?

_________________
Obrazek
Uwielbiam RPG :> Nie przepadam za FPS-ami i przede wszystkim nienawidzę piractwa :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 11:46 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Nie wiem, ale będzie działać w 100%. Jeżeli skse mówi ci, że masz starszą wersję to nie masz aktualnej gry. Na stronie skse wejdź w archive i wybierz starszą wersję skse.

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 11:54 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 lis 2010, 09:48
Posty: 169
Gra w: WoT, Crysis 3
Którąś dokładnie wersję? Czy tą poprzednią? I nie wiem czy to ma znaczenie ale mam tylko podstawkę i Dragonborna.

_________________
Obrazek
Uwielbiam RPG :> Nie przepadam za FPS-ami i przede wszystkim nienawidzę piractwa :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 12:07 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
musisz próbować do skutku pobierając od najnowszej do najstarszej. Innego sposobu nie znam ;)

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 12:11 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 lis 2010, 09:48
Posty: 169
Gra w: WoT, Crysis 3
Jest napisane że korzystam z nowszej wersji Skyrima więc raczej starsze wersje (skse oczywiście) nie zadziałają.

_________________
Obrazek
Uwielbiam RPG :> Nie przepadam za FPS-ami i przede wszystkim nienawidzę piractwa :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 12:21 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
Tak jak Peragon mówi od najnowszej w dół sprawdzaj, a jak gra się odpali, to w dziale download na inskyrim.pl Jest podana komenda: Jak sprawdzić czy SKSE działa poprawnie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SkyUI - problem
PostNapisane: 04 maja 2013, 12:23 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
@Dawid
Jak możliwe jest to, że korzystasz z nowszej wersji skoro skse jest już dostosowane do najnowszej wersji?

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 26 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 24 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules