Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 lis 2021, 21:17


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: mod na wszystke krzyki
PostNapisane: 09 cze 2013, 20:25 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 15 lis 2011, 12:57
Posty: 48
Witam.
Jest może taki mod który daje znaczniki gdzie zostały jeszcze nie odkryte krzyki? coś typu moda do kamieni barenziah (czy jakoś tak się pisze)

jeżeli nie ma takiego moda to może w inny sposób pomóc mi można
mam zadanie, znacznik pokazał w Punkt Zawietrzny, krzyk nie pamiętam jego nazwy ale przyswoiłem krzyk a znacznik nie zniknął i zadanie nie zostało ukończone,
przyswoiłem krzyk i to zadanie odznaczyłem i grałem i w inne ale dopiero teraz sobie przypomniałem za jak ukończę to zadanie to dostane następne z nowym krzykiem
czy jest jakiś kod żeby to ukończyć?

sorry że tu pisze o quest ale nie chciałem zakładać drugiego tematu, a oba pytania są do siebie zbliżone.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: mod na wszystke krzyki
PostNapisane: 06 lip 2013, 20:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 cze 2013, 12:50
Posty: 6
Lokalizacja: Mój Świat
Hej,
Taki mod nie istnieje. Polecam : http://inskyrim.pl/skyrim/smocze-krzyki.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: mod na wszystke krzyki
PostNapisane: 06 lip 2013, 22:14 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2012, 16:20
Posty: 505
Lokalizacja: Jak słaba średnia na koniec to w garażu
Gra w: Paint moim życiem
Kolega spóźnił się o niecały miesiąc.
Krzyk w tamtym miejscu jest zbugowany (może nie u wszystkich, u mnie jest), jeśli chcemy wykonać zadanie i zdobywać dalej krzyki trzeba wpisać komendę SetStage FreeFormHighHrothgarA 20.
Zapewne kolega już o tym zapomniał ale i tak odpowiadam żeby nie było kolejnych pytań o ów krzyk.

Jak by ktoś szukał to informacja stąd http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Arcwind_Point.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules