Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 19 wrz 2020, 14:54


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: SKSE a SkyUI
PostNapisane: 07 gru 2013, 18:08 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 07 mar 2013, 18:51
Posty: 317
Lokalizacja: Polska
Gra w: Skyrim,Wiedźmin,Mass Effect,Heroes of Might and Magic
Otóż. Posiadam steam co za tym idzie oryginalnego Skyrim'a oraz mody pochodzą(niemal wszystkie) z warsztatu Steam. Dziś po formacie laptopa zainstalowałem Steam a potem Skyrim i SKSE. Problem polega na tym że jednym z modów jaki posiadam jest SkyUI do którego jak wiadomo potrzeba SKSE.Posiadam obie te rzeczy zainstalowane,SKSE 1.6.16 (pobrane z tego linku http://skse.silverlock.org/ ) zaś Skyrim 1.9.32

Chodzi o to że SKSE(jak i Steam) nie czytają SkyUI. Przeinstalowałem nie raz SKSE oraz samego w sobie moda i nic...SkyUI nie działa.Co robić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE a SkyUI
PostNapisane: 08 gru 2013, 08:00 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Bo nie włączasz gry przez SKSE_loader.exe a tradycyjnie przez launcher?

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE a SkyUI
PostNapisane: 08 gru 2013, 12:45 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 07 mar 2013, 18:51
Posty: 317
Lokalizacja: Polska
Gra w: Skyrim,Wiedźmin,Mass Effect,Heroes of Might and Magic
Właśnie,mam na ekranie ikonkę launcher'a od SKSE przez którą wbijałem przed formatem i było OK zaś teraz ta ikonka odsyła do Steam i uruchomienie jest identyczne jak w wypadku Steam...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE a SkyUI
PostNapisane: 12 gru 2013, 18:22 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
To stwórz nową? Sprawdź w właściwościa do czego się odwołuje.

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 25 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules