Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 wrz 2020, 13:36


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z modem
PostNapisane: 14 gru 2013, 13:24 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 07 mar 2013, 18:51
Posty: 317
Lokalizacja: Polska
Gra w: Skyrim,Wiedźmin,Mass Effect,Heroes of Might and Magic
Otóż...

Po formacie pobrałem Skyrim przez Steam(wiecie,instalka itp) SKSE(udało mi się pogodzić SKSE z SkyUi) jednak mam problem z modem spolszczonym przez LordTorus'a mianowicie Complete Map Markers. Działa on dobrze jednak gram w Skyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim po PL zaś nowe lokacje(obóz rybacki,bandytów) są po angielsku...jakiś pomysł?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 14 gru 2013, 14:34 
InSkyrim
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2011, 21:12
Posty: 573
Lokalizacja: Śląsk
Nazwy po angielsku muszą pochodzić od innego moda. Map Markers Complete to tylko jeden plik esp, a moje spolszczenie (de facto cały mod) jest kompletne. Myślałem że walnąłem się plikami przy wstawce więc sprawdziłem i tak jak pisałem mam racje, ten plik esp jest w pełni po polsku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 14 gru 2013, 14:40 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 07 mar 2013, 18:51
Posty: 317
Lokalizacja: Polska
Gra w: Skyrim,Wiedźmin,Mass Effect,Heroes of Might and Magic
Właśnie Torus,chodzi o to że jak to pobieram to jest to .ESP i mimo to że powinno być po PL coś nie pyka i jest po ANG...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 14 gru 2013, 15:07 
InSkyrim
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2011, 21:12
Posty: 573
Lokalizacja: Śląsk
To ciekawe jak to możliwe skoro w moim polskim pliku .ESP wygląda to tak*:
http://oi42.tinypic.com/9utb9s.jpg

A w angielskim pobranym ze strony autora wygląda to tak:
http://oi42.tinypic.com/dey2c4.jpg

To powiedz mi skąd w pełnym polskim pliku esp biorą ci się nie polskie teksty?

* Nie patrz na brak polskich liter bo to wygląd po wygenerowaniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 14 gru 2013, 15:21 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 07 mar 2013, 18:51
Posty: 317
Lokalizacja: Polska
Gra w: Skyrim,Wiedźmin,Mass Effect,Heroes of Might and Magic
Już rozwiązane,poprostu nie dawałem moda do folderu "Data" a do "Skyrim" jedynie,jest ok.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 16 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules