Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 30 lis 2021, 12:57


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: SKSE
PostNapisane: 08 mar 2014, 20:38 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 25 sty 2014, 23:28
Posty: 45
Gra w: TES V, Fallout 3, Dragon Age 2,
Witam, przypobieraniu niektórych modów potrzebuję jakiegoś SKSE, jeszcze go nie pobrałem, ale jak pobiorę to co z nim zrobić? Wytłumaczcie mi go łopatologicznie i po polsku konkretnie!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE
PostNapisane: 08 mar 2014, 21:14 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
raczej tego nie robię ale mój filmik z daaaawien dawana powinien pomóc ( stary ale wiele się nie zmieniło ) procedura pozostaje ta sama.
sory za dźwięk

Temat był poruszany kilkukrotnie już

Spoiler:

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE
PostNapisane: 08 mar 2014, 22:31 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 25 sty 2014, 23:28
Posty: 45
Gra w: TES V, Fallout 3, Dragon Age 2,
Wielkie dzięki, i niskie ukłony, liczę również na pomoc w sprawie grafiki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE
PostNapisane: 09 mar 2014, 11:10 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 25 sty 2014, 23:28
Posty: 45
Gra w: TES V, Fallout 3, Dragon Age 2,
Wszystko zrobiłem jak na filmie, pobrałem archwum SKSE, nie instalatora i wsadziłem i zrobiłem archiwum daty i zainstalowałem w NMM, ale kiedy zainstalowałem SkyUI i otwieram grę coś takiego się ukazuje: SkyUI problem SKSE not running, i dalej, walnąłbym screena ale nie mogę zrobić.
To muszę otwierać skyrima przez skse.loader?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKSE
PostNapisane: 09 mar 2014, 14:07 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
oczywiście że tak

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules