Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 24 wrz 2020, 20:16


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z modem
PostNapisane: 02 lip 2014, 21:20 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lip 2014, 20:59
Posty: 7
Cześć moglibyście mi pomóc ?
Mam problem z grą i modami :/
Gdy wchodzę do gry nie widzę tabeli z modami :C
Mam zainstalowane SKSE i SkyUi a inne mody dobrze ze sobą współgrają nie jestem jakimś mistrzem w tych modyfikacjach bawie się w to jakieś 3 dni.
Nie wiem co zrobić a już jestem tak zdenerwowany że zaraz tego całego skyrima usunę próbowałem odinstalowywania i instalowania ale nic nie pomogło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 02 lip 2014, 21:57 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
jakiej tabeli z modami w grze ? MCM ?

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 07:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lip 2014, 20:59
Posty: 7
Tak.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 13:07 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
odpalasz grę przez SKSE w trybie administratora ?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 13:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lip 2014, 20:59
Posty: 7
Tak i nie widzę menu modyfikacji.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 14:06 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
spróbuj myku z konsolą, wpisz
Kod:
setStage SKI_ConfigManagerInstance 1

plik startowy skse_loader.exe - ustaw uruchamianie we właściwościach jako administrator

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 14:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lip 2014, 20:59
Posty: 7
Błąd complited script not saved. :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 15:07 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
podejrzewam, że SKSE zainstalowany jest w innym folderze niż główny. Ściągnij najnowszą wersje SKSE jako 7zip, rozpakuj i wrzuć do głównego folderu z grą. Jaką masz ścieżkę pliku skse_steam_loader.dll?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 15:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lip 2014, 20:59
Posty: 7
Tak skse_steam_loader.dll


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z modem
PostNapisane: 03 lip 2014, 17:49 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
jaka wersja gry ? czy na pewno lata przez steam ?

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 24 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules