Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 wrz 2020, 13:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 7   [ Posty: 68 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 01 paź 2014, 11:28 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
dokładnie tak

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 03 paź 2014, 07:15 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
Bashed Patch.
Czy do jego rebuildu na koniec mają być użyte wszystkie mody i reproccery?
Czy podczas "Rebuild Patch" muszę zaznaczać coś w sekcji "Tweak Settings"?

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 04 paź 2014, 12:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 wrz 2014, 18:35
Posty: 17
Lokalizacja: Markarth
Gra w: TES V Skyrim
Nie wiem czy to Ci pomoże ale ja robiłem według tego i wszystko mi działa: viewtopic.php?f=223&t=15196&start=60

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 06 paź 2014, 06:42 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
mrmnichu69 napisał(a):
Nie wiem czy to Ci pomoże ale ja robiłem według tego i wszystko mi działa: viewtopic.php?f=223&t=15196&start=60

Pozdrawiam


Nie pomogło.
Uruchomiłem ReProccer - Automated SkyRe patch generator , a następnie odbudowałem Bashed Patch, który jest przedostatni. Ostatni jest jest ReProccer.
Teraz powinien być uruchomiony Balbor and Steelsouls SkyRe ReProccer Project bez opcji Immersive Armors - mam wersję 7.1 (włączony w NMM, a następnie uruchomiony Reproccer.jar)?

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 06 paź 2014, 09:31 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Bashed patch przebudowujemy z kompletną listą modów umieszczając go na końcu kolejki. Następnie przemieszczamy go powyżej reprocera i jego patchy.
By Reproccer działał właściwie umieszczony na końcu należy użyć Tes5Edit. Ładujemy całą kolejkę w tes5edit i klikamy na reproccer opcję 'sort lists' (prawy klik)

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 06 paź 2014, 22:53 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
nocny napisał(a):
Bashed patch przebudowujemy z kompletną listą modów umieszczając go na końcu kolejki. Następnie przemieszczamy go powyżej reprocera i jego patchy.
By Reproccer działał właściwie umieszczony na końcu należy użyć Tes5Edit. Ładujemy całą kolejkę w tes5edit i klikamy na reproccer opcję 'sort lists' (prawy klik)

To rozumiem.
Tylko podczas instalacji: Balbor i kolejnych Repprocerów nowo utworzone pliki mają nie poprawny Load Order plików Master. Widać to dokładnie po uruchomieniu WRYE. Czy zwracać to na uwagę? I instalować / uruchamiać kolejne Patche?
Kolejna sprawa - ustawienie nowo tworzonych patchy. Nie ufać LOOT`owi?
Ni chol... nie ogarniam. Nie pamiętam jak mi to kiedyś działało.

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 07 paź 2014, 06:31 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
Więc.
Jakby tu powiedzieć.
Skyre ...
ze wszystkimi modami (około 165) ...
oraz Reproccerami .....

Działa!!!

Pominąłem instalacje:
Balbor and Steelsouls SkyRe ReProccer Project
SkyRe ReProccer Compatibility Patches

Wszystko załatwił podstawowy ReProccer - Automated SkyRe patch generator wraz z SkyRe Compatibility and ReProccer Patches.

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyredone (po raz kolejny potrzeba poprowadzenia za rącz
PostNapisane: 07 paź 2014, 09:03 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
git że działa :)
IA i IW są w nowszych wersjach, SkyRe Compatibility and ReProccer Patches nadąża z aktualizacją, inni już nie, czas powoli schować Balbor do szafy na pamiątkę jednego z najdoskonalszych statów w historii Skyrim.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 7   [ Posty: 68 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules