Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 16 gru 2018, 02:15


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2014, 18:27 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
Zgłoszony błąd może być spowodowany błędami podczas ingerencji w sortowanie Loot.
Jeżeli wprowadzone zostanie zbyt dużo argumentów wzajemnie się wykraczających to Loot szaleje.

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 17 lis 2014, 12:00 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
możliwe również, że to wina WryeBash, który nadaje własne tagi do modów

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 02 gru 2014, 19:57 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2013, 14:21
Posty: 445
Lokalizacja: Wichrowy Tron
Gra w: Skyrim
Wersji LOOT v0.7.0 Alpha 4 nie polecam. Ma złośliwego trojana w pliku exe.

_________________
SKYRIM REMIX and The Best Music for Skyrim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 02 gru 2014, 20:19 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 26 maja 2011, 17:39
Posty: 190
Lokalizacja: Londyn
Gra w: Skyrim
Nicolas5 napisał(a):
Wersji LOOT v0.7.0 Alpha 4 nie polecam. Ma złośliwego trojana w pliku exe.

Zgłosiłeś twórcom?

_________________
Samsung NP350V5C-S05PL
Windows 7 Home Premium (x64)
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Intel HM76 (Panther Point)
RAM 8 GB
Intel HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670


Profil NEXUS - matatiah
Profil STEAM - matatiah


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 02 gru 2014, 21:26 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Nicolas5 , to nie trojan tylko to plik wykonawczy, na czas instalki należy wyłączyć antywirus. Mój niezawodny 360 internet Security wykrył to samo, dodanie do kwarantanny skryptu uniemożliwia instalkę nowego LOOT.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 02 gru 2014, 22:22 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2013, 14:21
Posty: 445
Lokalizacja: Wichrowy Tron
Gra w: Skyrim
Trochę to niemniej dziwne i podejrzane. LOOT v0.6.0 działa ok i nie ma żadnego trojana, a w wersji Alpha ma. U mnie z antywirusem jest tak, że jak nawet wyłączę na czas skopiowania to i tak usunie ten plik po włączeniu po pewnym czasie.

_________________
SKYRIM REMIX and The Best Music for Skyrim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 03 gru 2014, 01:01 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
podaj nazwę pliku LOOT izolowanego przez antywirus

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 03 gru 2014, 13:40 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2013, 14:21
Posty: 445
Lokalizacja: Wichrowy Tron
Gra w: Skyrim
Dodałem loot.exe z wersji alpha do wyjątków antywirusa i działa. Dzięki nocny :)

_________________
SKYRIM REMIX and The Best Music for Skyrim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 12 gru 2014, 23:35 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2014, 13:19
Posty: 17
Gra w: Skyrim z modami bym chciał :)
Nie wiecie dlaczego przy sortowaniu LOOT za każdym razem przestaje działać?
Odpalam go z innego dysku jako administrator a mimo to dzieje się tak nadal

_________________
Procesor: AMD FX(tm) 6350 six-Core Processor 3.90 GHz
AMD Radeon R7 200 2Gb
Ram: 8GB
Windows 7 Proffesional 64 bit


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 13 gru 2014, 11:11 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Spróbuj z wersją LOOT Alpha
https://github.com/loot/loot/releases

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules