Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 16 paź 2018, 16:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 13 gru 2014, 12:02 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2014, 13:19
Posty: 17
Gra w: Skyrim z modami bym chciał :)
No właśnie mam alpha v 0.7 i tak sie dzieje juz w innym poscie sugerowales mi to samo :) Było dobrze wczesniej ale po reinstalce zwariował.
może jednak użyje starej wersji?
Na dodatek Reproccer informuje że zaginął USKP

_________________
Procesor: AMD FX(tm) 6350 six-Core Processor 3.90 GHz
AMD Radeon R7 200 2Gb
Ram: 8GB
Windows 7 Proffesional 64 bit


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 17 gru 2014, 12:13 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 gru 2013, 22:07
Posty: 81
Lokalizacja: Wyzima
Gra w: Skyrim, Wiedźmin 2
Ech, same problemy ostatnio przez to całe kombinowanie...
Problem ten sam, co u założyciela wątku, ale rozwiązanie tam podane nie pomaga (uruchomienie jako administrator).
Używałam BOSSa, dotąd działał bez zarzutu, wszystko było ok. Dzisiaj pokazuje mi się strona, gdzie wyskakuje błąd i napisane jest "no game detected". Odinstalowałam BOSSa, bo nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi, co robić, wszystko po angielsku.
Zainstalowałam LOOta i to samo. Po uruchomieniu wyskakuje okienko z informacją, że "nie wykryto obsługiwanych gier". Co to ma być i czemu to tak nagle się zmieniło, skoro wczoraj gra była obsługiwana. Jak dodać do LOOTa grę?

_________________
"Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy..."


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 17 gru 2014, 12:34 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
uruchom Skyrim Launcher, następnie odpal LOOT

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 17 gru 2014, 12:46 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 gru 2013, 22:07
Posty: 81
Lokalizacja: Wyzima
Gra w: Skyrim, Wiedźmin 2
Działa, jesteś mistrzem. Dziękuję.

_________________
"Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy..."


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 23 mar 2015, 10:56 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 09 kwi 2012, 11:46
Posty: 29
A ja mam taki problem, odinstalowałem całą grę, zainstalowałem ponownie z wszystkimi dodatkami, włączam LOOT i mi pokazuje że muszę Update esm, i wszystkie 3 dodatki wyczyścić Tesedit... jak to możliwe by były zanieczyszczone jak była instalacja od początku gry ?
Może ściaga jakieś stare dane jeszcze ?
Pozdr.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 23 mar 2015, 12:29 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Te pliki się nie brudzą :)
Bethesda nie współpracuje i nie supportuje sceny moderskiej Skyrim, dlatego ciągle wydaje pliki, które
nie są dostosowane do modyfikacji jakie funkcjonują, nawet nie są dostosowane do siebie nawzajem (vide DLC) dlatego team LOOT opracował procedurę usuwania potencjalnie kolizyjnych komórek w podstawowych komponentach gry.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 23 mar 2015, 12:37 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 09 kwi 2012, 11:46
Posty: 29
Jak zwał tak zwał :)
Ok... więc rozumiem, że jeśli moduje Skyrima to muszę uruchomić Tsedit i zrobić z nimi porządek.
Dzięki, tak też robię


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 14 lip 2015, 09:43 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2013, 14:21
Posty: 445
Lokalizacja: Wichrowy Tron
Gra w: Skyrim
Uwaga!
W nowej wersji LOOT v0.7.1 nie chce sortować prawidłowo modów (pluginów). W wersji LOOT v0.7.0 sortowanie działa dobrze.

_________________
SKYRIM REMIX and The Best Music for Skyrim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 14 lip 2015, 10:45 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Nicolas5, co masz na myśli pisząc nie chce? nie sortuje, czy sortuje źle?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: LOOT
PostNapisane: 14 lip 2015, 12:39 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2013, 14:21
Posty: 445
Lokalizacja: Wichrowy Tron
Gra w: Skyrim
Nie sortuje przy tej nowszej wersji.

_________________
SKYRIM REMIX and The Best Music for Skyrim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules