Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 wrz 2020, 10:07


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wykorzystaj więcej niż 2GB RAM - omiń blokadę Skyrim
PostNapisane: 30 gru 2011, 12:17 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2011, 14:08
Posty: 26
Gra w: Mass Effect 3
Tak, u mnie : ) możliwe że przez to iż mam od cholery modów i tekstur w HD, ale wycieki mam.
Skyrim 1.3 bez loadera używa u mnie około 2,5GB, z loaderem 3,8GB.
Więc bez loadera mi tnie, ofc wszystko mam na ultra + FXAA Post Process Injector + tekstury HD, więc jeśli ktoś ma niższe ustawienia to może mu ten patch 1.3 poprawia obsługę pamięci RAM w innym wypadku nie widać zbytniej różnicy.

_________________
"Najlepszym sposobem na pozbycie się pokusy, jest ulegnięcie jej" - Oscar Wilde


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wykorzystaj więcej niż 2GB RAM - omiń blokadę Skyrim
PostNapisane: 03 sty 2012, 12:41 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lis 2011, 23:25
Posty: 22
Próbowałem uruchomić tego "http://inskyrim.pl/download/func-startdown/48/" Skyrim 4GB i nie idzie. po odpaleniu pliku "skyrim4gb.exe" wyskakuje błąd "Application loead Error: 3:00000065432" Steam jest włączony.

Uzylem do tego "http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3211" sprwadze jak dziala.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wykorzystaj więcej niż 2GB RAM - omiń blokadę Skyrim
PostNapisane: 11 sie 2012, 23:45 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 lip 2012, 15:22
Posty: 8
Lokalizacja: Kartuzy
Gra w: Skyrim, Minecraft
Łał! Skyrim śmiga teraz świetnie na Ultra! Wielkie dzięki! :lol:
Temat do przypięcia!

_________________
Obrazek
Obrazek

I wtem pojawił się Dovahkiin i zarżnął Cesarskich i Gromowładnych i sam mianował się Najwyrzszym Królem Skyrim.
"Takie powinno być zakończenie"

Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wykorzystaj więcej niż 2GB RAM - omiń blokadę Skyrim
PostNapisane: 12 sie 2012, 16:29 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 sie 2012, 14:56
Posty: 53
Jak włączam przez ten `skyrim4gb` to okey, śmiga wszystko na ultra, nic się nie przycina, ale nie włącza się SKSE i np. SkyUI działa mi nie poprawnie, da się coś z tym zrobić? Żeby działało to i to?

Proszę o pomoc. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wykorzystaj więcej niż 2GB RAM - omiń blokadę Skyrim
PostNapisane: 13 sie 2012, 11:30 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 lip 2012, 15:22
Posty: 8
Lokalizacja: Kartuzy
Gra w: Skyrim, Minecraft
matpi1 napisał(a):
Jak włączam przez ten `skyrim4gb` to okey, śmiga wszystko na ultra, nic się nie przycina, ale nie włącza się SKSE i np. SkyUI działa mi nie poprawnie, da się coś z tym zrobić? Żeby działało to i to?

Proszę o pomoc. ;)


Ustaw Shadows Detalic na Low i spróbuj włączyć jak zawsze.

_________________
Obrazek
Obrazek

I wtem pojawił się Dovahkiin i zarżnął Cesarskich i Gromowładnych i sam mianował się Najwyrzszym Królem Skyrim.
"Takie powinno być zakończenie"

Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 22 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules