Autor |
Wiadomość |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 29 paź 2012, 09:10 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
1. Ok, co polecacie na własny dom? Pomoże ktoś? 2.CBBE i envision face obciąża RAM. Ale tak ustawiłem że jest ok. Ale Envision face działa dopiero po edycji twarzy czy wpływa od razu na wszystkie twarze i je zmienia? Czy wszystkie żeńskie npc mają twarze przerobione już teraz w envision face czy musiałbym im poprzestawiać? Czy http://skyrim.nexusmods.com/mods/15095i pozostałe towarzyski stworzone przez BravoOskar i związane z tym całym CBBE itp. obciążają RAM czy nie? To jest tak. Wszystkie postacie kobiece te co są tradycyjnie w grze, tej podstawowej, bez modów, takie jak Aela, Ysolda, Jordis zajmują X pamięci RAM (X RAM po doliczeniu obciążenia od Envision Face i CBBE). Czy postać z moda zajmuje X ramu czy X+Y Ramu z racji CBBE i Envision Face? O Apachii Sky Hair wiem i nic nie mówcie bo to najmniejszy problem, to akurat niewiele obciąża raczej  A więc jak to jest? Bo jeśli wszystkie żeńskie postacie używają Envision face to nie ma problemu z dodaniem kilku nowych co mają tylko jeszcze włosy w ApachiiSkyHair. Ale jeśli żeńskie postacie nie używają Envision Face to kiepsko dla Ramu z tymi z moda nowymi? Błagam! Pomóżcie od tygodnia coś się dowiedzieć próbuję a wszyscy w praktyce to ignorują!
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
|
PawlikPP
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 29 paź 2012, 12:56 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Wiedźmin, Minecraft, WoW
|
Kurcze pamiętacie może moda który pokazuje nam wszystkie bronie na postaci?? W sensie ze jak mam załozony łuk z kołczanem to widać tez załozoną np broń jednoręczną itd. Był taki mod i za chorobę nie moge go znaleźć:/
|
|
Góra |
|
 |
Zefi
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 29 paź 2012, 14:24 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
@PawlikPP ten mod nazywał się chyba "armed to the teeth"
|
|
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 29 paź 2012, 15:16 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
PawlikPP
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 29 paź 2012, 15:37 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Wiedźmin, Minecraft, WoW
|
ok dzieki wielkie 
|
|
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 03 lis 2012, 19:49 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Poproszę o linki do modów na zbroje lub ubranie UNP jakieś fajne bo znaleźć nic ciekawego nie mogę. Chciałem TERA Armors ale niestety trzeba jakiś Skeleton BBP nie wiem co to i do czego i czy to nie obciąża ramu :/
|
|
Góra |
|
 |
Angus
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 04 lis 2012, 09:22 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Skyrim
|
A ja bym chciał, coś, co wyklucza szybką podróż (nie liczac woza z Kibelem  ) i jakby się dało na niemożność odpoczynku na dworze, żeby np tylko w karczmach czy domu można się było przespać, ewentualnie w mieście odczekać te kilka godzin. ale nie tako w dziczy gdzieś sobie spać. swoją drogą powinni to wziąć pod uwagę już przy tworzeniu gry, np na mistrzu
_________________ Jestem jak Bóg, a Bóg jest jak ja. Jestem tak wielki jak Bóg, a on jest tak mały jak ja. Nie jest nade mną, a ja nie jestem pod nim.
|
|
Góra |
|
 |
Szymon
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 04 lis 2012, 11:09 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Cytuj: A ja bym chciał, coś, co wyklucza szybką podróż... No fast travel
|
|
Góra |
|
 |
Aryhil
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 07 lis 2012, 19:25 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Zefi
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 13 lis 2012, 16:20 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
Szukam jakiejś modyfikacji, która nasyci delikatnie skyrim kolorami, wiadomo bez przesady bo większość ENB to horror dla oczu i jazda po wydajności, potrzebuje czegoś lekkiego , a zarazem nie obciążającego gry, chce tylko troszke odbiec od szarości. 
|
|
Góra |
|
 |