|
Autor |
Wiadomość |
Qu3aZ
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 15 mar 2013, 14:35 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Witam was, poszukuje moda który dodaje że można nosić wiele pierścionków. Nie skończoność. Takich samych tylko innym enchancie. Zainstalowałem pare podobnych ale cóż. Żaden z nich nie pasuje. Widziałem takiego moda na filmiku,ale zapomniałem jak sie nazywa. Prosze o pomoc
|
|
Góra |
|
 |
|
loneirus
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 15 mar 2013, 14:39 |
|
Nałogowiec |
 |
|
http://skyrim.nexusmods.com/mods/6703Nie, nie ma czegoś takiego, że masz tam 'srebrny pierścień' w pięciu odmianach (różnica zaklęcia) i wszystko załadowane na avatara, nie. Każda błyskotka powinna być inna, a to nie jest trudne, bo w "Skyrim" jest tego dużo, a i pojawiają się kolejne w dlc ("dawnguard"). Jeśli nie możesz się zdecydować, no to jest przecież perk w zaklinaniu, który umożliwia, aż dwa efekty na przedmiot. Możesz też próbować ze zmianą id tego samego przedmiotu. Tj. podczas zaklinania (na koniec) można nadać własną nazwę danemu przedmiotowi. Może w ten sposób oszukasz grę.
|
|
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 15 mar 2013, 18:51 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
Ifr to znasz jeszcze jakieś takie mody o jakie prosiłem? I co z animacjami?
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
Qu3aZ
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 16 mar 2013, 11:17 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Cześć wam. Poszukuje moda który zmienia każdy wygląd zbroi dla kobiet. Futrzane,Rzemieniowe,Ebonowe,Daedryczne,Smocze,Stalhrimowe , Kościane,Gildi Złodziei,Słowików,Mistrza Gildi Złodziei. Oraz czy jest mod Dodający Ebonową lekką zbroje i Daedryczną. I mam takie pytanie nie związane z tym tematem: Zrobiłem 12 misji dla Delvina "Robota Papierkowa" i nadal nie dostałem specjalnych misji. Tzn były jakieś dwie. Ale nadal nie mam misji na zbroje mistrza gildi. Pomoże ktoś z tymi modami i z tą misją?
|
|
Góra |
|
 |
Zacktan
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 16 mar 2013, 11:31 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Szukam moda, dzięki któremu będę mógł zabić jakąś osobę 1 strzałem, a konkretnie hedshotem.
|
|
Góra |
|
 |
loneirus
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 16 mar 2013, 11:33 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Qu3aZ
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 16 mar 2013, 11:34 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Qu3aZ napisał(a): Cześć wam. Poszukuje moda który zmienia każdy wygląd zbroi dla kobiet. Futrzane,Rzemieniowe,Ebonowe,Daedryczne,Smocze,Stalhrimowe , Kościane,Gildi Złodziei,Słowików,Mistrza Gildi Złodziei. Oraz czy jest mod Dodający Ebonową lekką zbroje i Daedryczną. I mam takie pytanie nie związane z tym tematem: Zrobiłem 12 misji dla Delvina "Robota Papierkowa" i nadal nie dostałem specjalnych misji. Tzn były jakieś dwie. Ale nadal nie mam misji na zbroje mistrza gildi. Pomoże ktoś z tymi modami i z tą misją? Masz: http://skyrim.nexusmods.com/mods/31822/ ... id%3D31822Teraz pomoże ktoś mi? Nie mam czasu tego sprawdzić. Przepraszam. Ale na pewno to sprawdzę.
|
|
Góra |
|
 |
siwy57
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 17 mar 2013, 15:00 |
|
Casual |
 |
|
Polecicie cos "upiekszajacego" gre Bosmerem czy jak kto woli Lesnym Elfem?
|
|
Góra |
|
 |
Zefi
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 17 mar 2013, 15:04 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
A teraz zapytam inaczej: Co masz na myśli pisząc "upiekszającego"? Może jakieś szczegóły, hmmm?
|
|
Góra |
|
 |
siwy57
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 17 mar 2013, 15:11 |
|
Casual |
 |
|
Jakies elfickie wioski, moze questy? Luki, pancerze, obojetnie i tak nie jestem wybredny a bardzo lubie ta rase 
|
|
Góra |
|
 |