Autor |
Wiadomość |
Zacktan
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 31 mar 2013, 15:51 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Szukam moda, który zmienia smoczą zbroję ( lekką ) na lepiej wyglądającą.
|
|
Góra |
|
 |
|
rozukira
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 01 kwi 2013, 12:49 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Assassins Creed, Wiedźmi Edycja Rozszerzona, Devil May Cry 4
|
Nie wiem, czy to już było, nie przeglądałam wszystkiego. Szukam moda, który pozwala kupować domy bez robienia misji dla jarlów i zostawania tanem.
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 01 kwi 2013, 13:34 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
A ja mam taki problem. W gospodach jak bard śpiewa followerzy zaczynają ten ni to taniec ni to atak padaczki oraz wymachują kuflami z piwem. Jak ogarnąć żeby takich numerów nie było?
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
rozukira
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 01 kwi 2013, 19:52 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Assassins Creed, Wiedźmi Edycja Rozszerzona, Devil May Cry 4
|
Poczekać aż skończy się "pieśń" 
Góra |
|
 |
Karmelowsky
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 01 kwi 2013, 23:33 |
|
Casual |
 |
|
Szukam moda, która dodaje nowe komendy dla psa (Można go kupić w stajniach Markartu). Takie komendy jak - siad, czuwaj itp.
Szukam również moda, na zmienienie textury psa.
|
|
Góra |
|
 |
dtomczyk97
|
Tytuł: Skyrim: Mody na ogromne krainy Napisane: 01 kwi 2013, 23:41 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
Dołączył(a): 04 sie 2012, 20:30 Posty: 73 Lokalizacja: Sanktuarium w Gwieździe Zarannej
|
Witam wszystkich  Dziś poszukuję jakichś dużych i fajnych modów na krainy typu Summerset czy Morrowind Mam już jakiś tam mod na Black Marsh i Elsweyr. Widziałem jakieś inne ale nieco badziewne były  Polecacie jakieś ? Pozdro.
|
|
Góra |
|
 |
Preddy
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 08 kwi 2013, 15:24 |
|
Niedzielny gracz |
 |
Gra w: The Elder Scrolls V: Skyrim (wersja Europejska)
|
Szukam moda na grywalną rasę Zombie ;D
|
|
Góra |
|
 |
Angus
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 08 kwi 2013, 15:58 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Skyrim
|
witam, szukam moda na możliwość zaślubim, wzięcia rozwodu, płacenia alimentów na dzieci i ponownego zamążpójćia ;D Arrrrr
_________________ Jestem jak Bóg, a Bóg jest jak ja. Jestem tak wielki jak Bóg, a on jest tak mały jak ja. Nie jest nade mną, a ja nie jestem pod nim.
|
|
Góra |
|
 |
selwek
|
Tytuł: Teleport Napisane: 08 kwi 2013, 19:17 |
|
Casual |
 |
|
Witam, czy zna ktoś jakiś mod , który pozwalał by teleportować się na krótkie lub długie odległości.( Tak naprawdę, to bez różnicy). Z góry dzięki.
przeniosłem//zefi
|
|
Góra |
|
 |
mateorpg
|
Tytuł: Re: Na jakie mody czekacie? Szukam moda... Napisane: 08 kwi 2013, 19:20 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Dołączył(a): 28 gru 2012, 15:31 Posty: 88 Lokalizacja: Mała chatka w obozie Urshilaku
Gra w: TES
|
Jeśli chodzi o mody to: - mod na chełmy z wymiennymi rogami które zwiekrzały by współczynniki - model zniszczeń zbroji i broni białej (wyszczerbione miecze, powyginane zbroje)
Staraj się pisać zgodnie z zasadami ortografii//zefi
|
 |