Witam wszystkich, od niedawna zacząłem przygodę ze znaną nam wszystkim gierką TES V. Mój problem polega na tym, że nie posiadam sprzętu aby cieszyć się wspaniałą stroną tej gry - grafiką:). Działam na laptopie... mogę tylko powiedzieć, że system grafiki w skyrim mam ustawiony na "medium" , lecz gram na rozdzielczości 1280x720. Mimo wszystko, największe problemy sprawia światło w grze, klatki spadają między innymi w miejscach rozpalonych ognisk :/ . Dobrze, opisałem problem, a teraz kieruję prośbę do was i mam wielką nadzieję, że znajdzie się ktoś pomocny. Otóż jeżeli chodzi o modyfikacje jestem całkiem zielony , próbowałem sam skompletować mody graficzne, które by mi pomogły , lecz bardziej sobie szkodziłem aniżeli pomagałem.

Więc... czy jest wśród was ktoś, kto ma najlepiej sprawdzoną całą paczkę modów usprawniających graficzkę dla tych ze słabszym sprzętem?

Byłbym bardzo wdzięczny i milo by było gdybym nie tylko ja skorzystał na takiej paczuszce. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.