Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 20 wrz 2020, 19:53


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 04 maja 2012, 22:11 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 15 lis 2011, 12:57
Posty: 48
Witam. ten dział najlepiej odpowiadał mi na napisanie mojego tematu.
chciał bym się dowiedzieć w jaki sposób można uruchomić mod http://www.youtube.com/watch?v=Tt1ZDxGVGjY w skyrim? jest to możliwe? jeżeli tak to prosił bym o napisanie


Ostatnio edytowano 05 maja 2012, 12:19 przez diablok1, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 05 maja 2012, 09:09 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Ale chodzi Ci o ubranie/broń czy co?:)
Wyjaśnij trochę:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 05 maja 2012, 12:19 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 15 lis 2011, 12:57
Posty: 48
chodzi mi o tą postać, tego niebieskiego lisa, jakiś plik zmienić, usunąć, dodać żeby ta postać była w skyrim?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 06 maja 2012, 12:14 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Modów z różnych gier nie można wgrywać;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 06 maja 2012, 12:24 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Można można, pamiętajmy, że od fallout 3 ciągnie się prawie ten sam silnik. Z tego co widzę, nikt póki co nie zaimportował Krystal ze Starfox do Skyrim. Przeszukaj nexus; może znajdziesz coś nawiązującego do tego.

Moim zdaniem próba importu "na siłę" nie ma sensu. Za dużo kombinowania, zbyt mała satysfakcja i użyteczność.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: uruchomienie modu z fallout
PostNapisane: 06 maja 2012, 15:49 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 lut 2012, 12:26
Posty: 420
Lokalizacja: TYCHY
Gra w: Skyrim, Oblivion , Morrowind, STALKER
Jest jeden pyci problem SKyrim jest na nowym silniku graficznym, którego nie współdzieli ani z Oblvionem, ani z Falloutami od Bethesdy, zauważcie, że gdyby było na odwrót już leciałyby porty modów z Obka chociaż, a do tej pory udało się zaimportować kilka z trudnościami.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 26 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules