Autor |
Wiadomość |
Mooras
|
Tytuł: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 09:58 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Zawsze w serii TES mnie strasznie irytowało, że nie możesz mieć założonego łuku i broni białej na raz, noszenie jednej, uniemożliwia noszenie drugiej, bardziej podobało mi się, jak to wyglądało np. w Mount & Blade. Tam masz 4 sloty na broń (czyli możesz mieć 4 bronie założone naraz) i jedynie kółkiem od myszki zmieniasz broń/tarczę na następną. Zastanawiam się, czy powstał już podobny mod do Skyrim? Chodzi o to, by mieć założony zarówno miecz jak i łuk (a właściwie kuszę, bo w Dawnguard już są, a łuków nie używam) i jakimś przyciskiem zmieniać między nimi.
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
|
Kudlacz
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 13:04 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13 Posty: 363 Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
|
Widziałem coś takiego na nexusie... niestety nie pamiętam linku;(
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 13:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
A pamiętasz może nazwę?
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
Peragon
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 13:29 |
|
Kapituła FCoA |
 |
Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04 Posty: 4716 Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
|
Góra |
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 16:49 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
Po kliknięciu w link: File hidden This file has currently been set to hidden by the author of the file. You cannot look at this file page or download any files relating to this file until the author makes the file visible to the public again. PS: Też popieram taki mod. Fajnie by było mieć miecz/sztylet i łuk naraz A jeszcze może tak że miecz, łuk i sztylet naraz? To by miało sens, chyba, nie?
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
Peragon
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 17:02 |
|
Kapituła FCoA |
 |
Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04 Posty: 4716 Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
|
U mnie działa, ale może coś jest źle z przekierowaniem, jak nie chce się nadal włączyć to wpisz w google: SKYRIM MOD ARMED TO TEETH pierwszy wynik i już
Góra |
|
 |
Kudlacz
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 11 sie 2012, 17:32 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13 Posty: 363 Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
|
Dokładnie ten widziałem;p
|
|
Góra |
|
 |
Qubzor
|
Tytuł: Re: Broń biała przy pasie i łuk / kusza na plecach. Napisane: 23 sie 2012, 21:18 |
|
Casual |
 |
Dołączył(a): 21 sie 2012, 15:27 Posty: 7 Lokalizacja: Olsztyn ! Warmia i Mazury
Gra w: TES V: Skyrim,Mass Effect (ALL),Dragon Age:Początek,AC:Revelations,DA II,Medal of Honor
|
Jea,można grać Aragornem xD Zbroje pobrałem z Nexusa,teraz znajdę Andruil'a tylko. I można biegać z mieczem 2H,sztyletem i łukiem 
|
|
Góra |
|
 |