Wollannd napisał(a):
No ok.
Ej, co jak:
Zainstalowałem angielską wersję i nadpisałem za pomocą polskiej? Po usunięciu i zainstalowaniu najnowszej wersji wszystko powinno być ok? Co?
Po cholerę? Popsujesz moda!
Cytuj:
I jeszcze coś:
You are important./Everyone dies... Ustawisz czy postać jest śmiertelna czy nieśmiertelna
To pierwsze to nieśmiertelność to drugie śmiertelność?
You are important - nieśmiertelna
Everyone dies - śmiertelna
Cytuj:
In combat mistakes happen. Forgive and forget./Anyone hurts you, make them pay.- Tym ustawiasz czy dany towarzysz będzie ignorował twoje ataki
Forgive and forget to follower ignoruje jak go atakuję a anyone hurts you make them pay będzie mnie atakował jak go zaatakuję?
Zgadza się
Cytuj:
--I need your help./You are dismissed. - rekrutujesz/ zwalniasz danego housecarla
A to o co chodzi?
To działa tak samo jak zwykła rekrutacja bez moda
Cytuj:
--Nothing, sorry. - Kończy rozmowę.
To taki dodatek czy do czegoś służy (bo rozmowę można kończyć poprzez esc przecież).
Tak wtedy kończy po prostu rozmowę
Cytuj:
I o co chodzi z tymi koniami z UFO (co to konie z UFO są, skąd one są i czym się różnią itp.)? Czy followerzy walczą z konia czy co jak spotkają wroga?
I o co chodzi w zasadzie z tymi komendami? Jak one W PRAKTYCE działają?
Wejdź do pierwszej lepszej stajni to zobaczysz. Wollannd trochę samodzielności

Komendy raczej jasno napisałem.
Cytuj:
I czy ustawiona nieśmiertelność dla followera np. Aeli będzie na stałe czy po każdym wzięciu do ustawienia? I czy będzie tylko jej i innym muszę osobno czy jak np. Aeli dam to Lydia, Jordis czy Farkas lub Vilkas też będą to mieli?
Każdemu osobną co do trwałości to nie wiem.