Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 24 wrz 2020, 02:47


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 19 wrz 2012, 09:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 10:19
Posty: 8
Witam.
Mam problem z grą, po wgraniu moda mam problemy z grafiką, miejscami migają dziwne światła, a jak podchodzę do płomieni to już jest masakra, nic nie widać obraz się zlewa.
Przeinstalowałem grę i co dziwne nadal wszystko jest.
pomocy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 19 wrz 2012, 09:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 wrz 2012, 09:08
Posty: 6
Sterowniki masz najnowsze? Jak grafa?

_________________
http://www.stajnia-sawanna.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 19 wrz 2012, 09:37 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Jaki to jest mod?
Daj screeny.

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 19 wrz 2012, 13:31 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 wrz 2012, 19:09
Posty: 488
Gra w: The Elders Scrolls V: Skyrim, Wiedźmin 2, Battlefield 3, Assassin's Creed Revelations
Podaj screeny albo powiedz jaki to jest mod.
Tak jak mowil Sawanna stery najnowsze ?

_________________
"Pat­rząc na ciem­ność lub śmierć boimy się niez­na­nego - nicze­go więcej. "- Joanne Kathleen Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 19 wrz 2012, 17:54 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2012, 18:25
Posty: 5314
To niekoniecznie mod. Jaki masz sprzęt? Ile FPS wyciągasz?

_________________
InSkyrim


Obrazek
Aby dołączyć, kliknij w obrazek.

Free Company of Alinor- Ktoś


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 27 wrz 2012, 15:54 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2012, 17:49
Posty: 384
Lokalizacja: Lakeview Manor
Gra w: TES V : Skyrim ; Prototype ; Plemiona ; AC:Brotherhood
Witam. Mam podobny problem ale raczej nie przez moda. Mam sprzęt jak w sygnaturce i o dziwo na wysokich mam ok 30 FPS. Na wersji 1.1 miałem ok. 20 na najniższych a na otwartych przestrzeniach cięło co minute, ale po aktualizacji do 1.5.26 gram na wysokich i mam ok 30 FPS, problem leży w tym że po ponownej instalacji gry, FPS spadają nawet do 10 przy ogniu, mgłach bądź wodospadach. Jakoś przedwczoraj po zainstalowaniu kilku modów, m.in SkyUI i AThiefArrows (chyba jakoś tak) i kilku innych, nie spada już tak drastycznie przy ogniu. Jest na to jakieś rozwiązanie ??

BTW. Jest też problem z niektórymi modami, ale nie warty zakładania osobnego tematu. Niektóre mody po zainstalowaniu nie działają, natomiast przy następnym lub którymś z rzędu uruchomieniu gry zaczynają działać. Miałem tak między innymi z JaySuS Swords i Hunting in Skyrim. To normalne ??

_________________
Obrazek

Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba stawić temu czoło.
J. K. Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 27 wrz 2012, 20:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2012, 21:13
Posty: 257
Mi 30 FPS to miałem jak sobie na Ultra dałem z pobranymi modami na graftę Hd tekstury roślinność rozmycie i masę różnych ;)

_________________
Mój kanał na YouTube:



Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 07 paź 2012, 09:41 
Mistrz pada
Mistrz pada
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 maja 2012, 12:06
Posty: 890
Lokalizacja: Elsweyr, Senchal
Gra w: The Elder Scrolls 1-5, League of Legends, The Elder Scrolls: Legends
Mam problem z Modem o Nazwie "Super Skyrim Bros" zainstalowałem jak coś próbuję wczytać to się wyłącza. Jak go odhaczałem to Skyrim dobrze działa.

_________________
Miraak, wzór dla mojego dovahkiina. Dodatek Return to Clockwork City w The Elder Scrolls Legends coś wspaniałego. Lepszy niż Upadek Mrocznego Bractwa...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wgrałem moda i nie da się grać
PostNapisane: 07 paź 2012, 12:16 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 wrz 2012, 19:09
Posty: 488
Gra w: The Elders Scrolls V: Skyrim, Wiedźmin 2, Battlefield 3, Assassin's Creed Revelations
Orok sprobuj wgrac najnowszego patcha jak nie masz.

_________________
"Pat­rząc na ciem­ność lub śmierć boimy się niez­na­nego - nicze­go więcej. "- Joanne Kathleen Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 16 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules