Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 30 lis 2021, 12:30


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 09:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 paź 2012, 08:58
Posty: 4
Witam.

Mam problem z modyfikacją Immersive Armors - http://skyrim.nexusmods.com/mods/19733
Gdy zainstaluje ja przez NWW to jak włączam grę to ona nie chodzi ;c jak by jej nie było ..
Próbowałem ręcznie ale nie ma żadnych rezultatów :(
Skyrim mam wersje 1.7.7.0.6

Proszę o pomoc ...
Bardzo zależy mi na tym modzie, wnioskując po zdjęciach jest świetny :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 09:25 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
1. Ściągnij ręcznie.
2. Wrzuć do NMM
3. Wbij to tam
4. Zainstaluj to

Coś musiałeś źle zrobić. Wiele razy go reinstalowałem i u mnie wszystko dobrze jest!
Nie masz może aby lore friendly armor pack?

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 10:23 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 paź 2012, 08:58
Posty: 4
Nie nic takiego nie mam ;c Spróbuję to zrobić i dam znać ..
PS Coś nie mogę pobrać bo wyskakuje mi info :
"This file cannot be downloaded while the owner has set it to hidden.

Note: this is not an error on the site; the owner of the file does not want people to see or download the file at this time. Please respect that."

Ale przez NWW Też nie moge pobrać .. Server Busy or Unavailable ;p Chyba bedę musiał poczekać ;c

Dodam jeszcze iż mam trochę modów, ale nie wiem czy to przez nie, mi ten mod nie działa :(
-SkyUI
-W.A.T.E.R
-Serious HD Retexture Skyrim
-Skyrim Flora Overhaul
-Dovahkin Hideout


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 12:59 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Ręcznie ściągnij i wrzuć do menedżera.

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 13:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 paź 2012, 08:58
Posty: 4
Ehh zrobiłem dokładnie to co powiedziałeś i nie działa ;c Nadal mam to samo ...
Czyli po zainstalowaniu jak włączam grę to jakby jej nie było, normalne zbroje mam. :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 13:12 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Jaka wersja gry? Pirat czy oryginał?

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 13:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 paź 2012, 08:58
Posty: 4
Heh wiadomo ze Orginał :p Nie żartuj sobie ... heh

W końcu!!! po wielokrotnych próbach udało mi się to zainstalować :)
Teraz mam takie małe pytanie ;p bo jak robię ta nowa zbroje smocza to ona ma 0 defa ..
Czy tak powinno być?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 27 paź 2012, 15:38 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Jakie jaja się dzieją teraz. Reinstaluję Dovahkiin Relaxes too i nie ściąga się ani menedżerem ani ręcznie

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Immersive Armors Nie che działać
PostNapisane: 28 paź 2012, 11:08 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 wrz 2012, 19:09
Posty: 488
Gra w: The Elders Scrolls V: Skyrim, Wiedźmin 2, Battlefield 3, Assassin's Creed Revelations
konczewo- ona ma zero defa poniewaz jest uzywana jako szta dla maga. Mozna ja zaklnac. To tak jak szata nekromanty. :)

_________________
"Pat­rząc na ciem­ność lub śmierć boimy się niez­na­nego - nicze­go więcej. "- Joanne Kathleen Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 19 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules