|
Autor |
Wiadomość |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 10 lut 2012, 17:29 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
A gdzie powiedzieli, że będa zbędne? Właśnie jest mowa, że starają się, aby tak nie było.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 22 mar 2012, 23:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
Podejrzewam, że twórcy znów zrobią coś na wzór importu wyborów z Początku do dwójki. Tym razem mam nadzieję, że wybory będą bardziej dopracowane i nie będzie tyle bugów co poprzednio.
Szczerze mówić już nie mogę sie doczekać tego przeniesienia decyzji, bo to co narobil Hawke w DA2 zauważalne jest nawet w Dragon Age: Rozłam.
|
 |
Enygma
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 kwi 2012, 11:43 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: DA2
|
Mocno liczę na system dialogowy bliższy temu z DA2. Nie chodzi mi bezpośrednio o koło dialogowe, ale o to by po wyborze kwestii nasz bohater wypowiedział ją. To wprowadza w dialog sporo dynamizmu i zwiększa naszą więź z postacią. Mój strażnik z DA O był mi niemal obojętny ze względu tego ze był milczkiem, zaś wszelkie wspaniałe rozmowy stawały się monologami przez co uciekała iluzja autentyczności.
|
|
Góra |
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 15 kwi 2012, 11:21 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
|
 |
bialykiel
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 15 kwi 2012, 22:26 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
|
Zapowiada się nieźle. W Dragon age 2 nie zwróciłem uwagi na ostatnią stronę z Morrigan zaczyna mi się co raz bardziej podobać  .
_________________ "A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II
|
|
Góra |
|
 |
mousepad.t
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 19 kwi 2012, 14:48 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: serie: Dragon Age, Wiedźmin , Fable
|
Jeśli tylko połączą najlepsze cechy obu gier to będę zadowolona, nasuwa się jednak pytanie - Kiedy? Plany niby na przyszły rok, ale od wyjscia DA2 minął już ponad rok. Jak długo bedziemy czekać i czy w ogóle się doczekamy czegoś wartościowego?
|
|
Góra |
|
 |
Mazi1211
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 25 kwi 2012, 21:33 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: Dragon Age: Inquisition, This War of Mine, Fallout 2, Dayz
|
Mam takie pytanie. Czytałem te informacje z Pax i czegoś nie rozumiem. Więc moje pytanie brzmi tak: Czy główna postać będzie Szarym Strażnikiem z Początku ? Czy będzie to tylko jakaś postać epizodyczna ?
_________________ Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje, a potem umiera. Tak też bywa z człowiekiem. - Szolem Alejchem
|
|
Góra |
|
 |
Kocilla
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 25 kwi 2012, 22:20 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
|
Epizodyczna, o ile w ogóle będzie. Przynajmniej na to wskazują wszystkie informacje, które do tej pory mi się o uszy obiły. 
|
|
Góra |
|
 |
bialykiel
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 25 kwi 2012, 22:37 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
|
Usłyszałem jeszcze gdzieś (znaczy przeczytałem), że będzie można wybrać głos szarego strażnika i z nim pogadać w DA3 ktoś może wie na ten temat więcej?
_________________ "A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II
|
|
Góra |
|
 |
Damix22
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 26 kwi 2012, 20:20 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: DA,ME,LiS,TWD,OW,CS
|
|
Góra |
|
 |