|
Autor |
Wiadomość |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 21 sie 2012, 21:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Może jeszcze Dragon Age : Aż 20% gry możesz przejść bez DCL
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Lothrak
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 22 sie 2012, 19:18 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon age
|
Cytuj: Oghren i odpoczynek? No chyba, że na piwo. On po prostu musi się pojawić! W końcu szarym strażnikiem może zostać  Było by miało gdyby można było wszystkich towarzyszy spotkać. Może źle cię zrozumiałem , ale jeśli nie wiesz to Oghren już jest Szarym Strażnikiem i raczej wątpliwe by pojawił się w 3 bo mógł zginąć w przebudzeniu , jeśli ktoś bronił Amarant , a Anders tym bardziej bo była możliwośc zabicia go na koniec 2 części. moim zdaniem spotkamy tego szarego strażnika , którego spotykało się w czasie Ataku Qunari w Dolnym mieście ,ale nie pamiętam jego imienia.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 22 sie 2012, 19:34 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
A ilu w 2 mogło pojawić się takich "martwych" osób? Sądzisz, że w 3 będzie inaczej?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 23 sie 2012, 10:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Tylko, że tym Strażnikiem mógł być też Alistair  A Lelianę możny było w jedynce zabić, a jednak w dwójce się pojawiła. Anders mógł nie przeżyć ataku na Twierdzę, a jednak jedna z osi w dwójce kręci się wokół niego. Stworzyli sobie kanon i pewnych rzeczy nie przeskoczymy 
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
biotic_adept
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 29 sie 2012, 20:06 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed Revelations
|
Aw, wiem że pewnie palnę nie na temat ale mniejsza, po tych wyciekach co czytałam, a szczególnie po tych co do towarzyszy, bardzo liczę na Doriana  No i oczywiście na romans :3 Zaś Cole, nie wiem czemu, ale po prostu wydaje mi się kopią Justyniana : /
|
|
Góra |
|
 |
Wieru
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 01 wrz 2012, 12:49 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Warcaby :D
|
Coś mi mówi że do tego całego Cole'a sympatią nie zapałam. Ale zobaczymy. Nie będę miała za to nic przeciwko jeżeli BioWare zignoruje możliwość uśmiercenia Andersa i gdzieś go w trakcie rozgrywki spotkamy. Miło by było żeby gość który rozpętał ten cały bałagan, się gdzieś przewinął :'D Właściwie to na niego najbardziej czekam, z żadnej innej znajomej twarzy się tak nie ucieszę.
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 03 wrz 2012, 12:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Ja Andersa w 2 części znienawidziłem to co z nim zrobiło BioWare wyszło bardzo do d... . Nie zabiłem go tylko przez sentyment do Andersa z przebudzenia, z resztą wątpię, że by to coś dało bo i tak Justynian może sobie przejąć jego ciało no, ale już nie osobowość. Andersowi takiemu jaki jest w 2 mówię kategoryczne nie i wole, żeby w ogóle się nie pojawiał jak ma taki być.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 04 wrz 2012, 18:45 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 04 wrz 2012, 22:23 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 17 wrz 2012, 17:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
|
Góra |
|
 |