|
Autor |
Wiadomość |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 16:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Serie:Dragon Age,Wiedźmin,Mass Effect,Gothic,Mount and Blade Warband
|
Szczerze dobiła mnie " Kampania Kunari "  .Co do orków...Dragon Age jest świetnym uniwersum,które na całe szczęście nie posiada archetypowych orków czy goblinów,tylko ma własne niepowtarzalne rasy...W Dragon Age mamy świetnie opisany świat,który ma swoją historię,zwyczaje,legendy,i nic tam nie ma o orkach czy goblinach,więc trochę głupio by było gdyby nagle pojawiły się orki prosto z Władcy Pierścieni...Orków w fantasy mamy dużo,w Dragon Age raczej są zbędni.
_________________ Aedd Gynvael: Łotrzyk " Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...." Geralt z Rivii
|
|
Góra |
|
 |
|
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 16:56 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
pawełrzadzi, wyjątkowo, tylko tym razem, zgadzam się z tobą w 100%.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 20:23 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Wyjątkowo ? To aż tak często się NIE zgadzamy ?  Cieszę się jednak,że w sprawie orków mamy przynajmniej takie samo zdanie  .
_________________ Aedd Gynvael: Łotrzyk " Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...." Geralt z Rivii
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 21:07 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Nie zgadzamy się w sprawach wielu towarzyszy itd.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 22:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ale i tak zawsze mi miło stoczyć z Tobą jakieś potyczki na różne tematy i czytać Twoje wypowiedzi  . W trójce DA nie spodziewam się już raczej nowych ras rozumnych,najwyżej będą jakieś nowe gatunki potworów.Już nie mogę się doczekać głębszych informacji o kolejnej części,bo końcówka dwójki i ogólna sytuacja w Thedas,bardzo ciekawie się zapowiada,i na pewno będzie dużo do roboty podczas wojny magów z templariuszami  .
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 22:22 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Dziękuję. A ja jestem ciekawa co z tymi kobietami Qunari. No i jak będzie z wyborem postaci którą gramy.
|
|
Góra |
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 22:34 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 09 lut 2012, 23:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Wow, ciekawe.
|
|
Góra |
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 10 lut 2012, 13:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Dreamfall Chapters
|
Ja po tym wywiadzie się rozczarowałam, tzn. podejrzewam, że nie będzie powrotu ani do Hawke, ani Szarego Strażnika 
_________________ Firvain (Szkło w oku)
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3 - przecieki, plotki, spekulacje Napisane: 10 lut 2012, 13:12 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Mam nadzieję zę tak się nie stanie...Nie po to tyle grałem i podejmowałem decyzje w DA 1 i 2,aby w kolejnej części,postacie i wybory w ogóle się nie liczyły i były praktycznie zbędne.... 
|
|
Góra |
|
 |