|
Autor |
Wiadomość |
Lorelei
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 14 cze 2013, 15:52 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: DA:O, DA2,Kingdoms of Amalur, Skyrim, NWN2, Mass Effect 1,2,3, Stronghold
|
Nie słyszałam o żadnej nowej trylogii, nie ma nawet starej trylogii, bo w świecie dragonejdżów nie miała powstać i nie powstanie żadna trylogia.
_________________ Wszystko co piękne jest dzieckiem tęsknoty
|
|
Góra |
|
 |
|
entygmunt
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 14 cze 2013, 16:41 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Dołączył(a): 20 kwi 2013, 11:59 Posty: 97 Lokalizacja: Białystok
Gra w: ME, Skyrim, DA, Spyro the Dragon
|
SS wcale nie był nudny! Zależy od podejścia i ile się w niego włożyło.
A poza tym, SS mógł umrzeć już na zakończeniu DA:O, więc na kontynuację nim gry nie ma szans.
_________________ Hater Mode Activated
|
|
Góra |
|
 |
TheBoltxx
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 14 cze 2013, 16:48 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 04 gru 2012, 19:15 Posty: 5941 Lokalizacja: Silesia
Gra w: Czeka na Reboot Jaka bądź Gothica.
|
Dla mnie był. Stoi i się gapi. I w pewnym sensie jest to trylogia bo jedna gra wpływa na drugą
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 15 cze 2013, 08:24 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
@up w nieznacznym stopniu Dao na da2. W sumie wszystko wpływa na siebie wszędzie. Bardziej DA2 i DAI będą miały ze sobą więcej wspólnego. DA2 jest genezą DAI.
|
 |
Lorelei
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 15 cze 2013, 09:32 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: DA:O, DA2,Kingdoms of Amalur, Skyrim, NWN2, Mass Effect 1,2,3, Stronghold
|
DA2 to można powiedzieć taki łącznik, czy wypełniacz historii. Prócz rozpierduchy z magami i templariuszami nie dokonało się tam nic szczególnego, poza tym że Hałk zbierał pół gry złoto, żeby następnie wyprawić się po więcej złota- jakie to epickie :p
|
|
Góra |
|
 |
TheBoltxx
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 15 cze 2013, 22:07 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 04 gru 2012, 19:15 Posty: 5941 Lokalizacja: Silesia
Gra w: Czeka na Reboot Jaka bądź Gothica.
|
BTW ciekawi mnie kto będzie podkładał głos Inkwizytorowi. Jestem w niemal 90% ze w męskiej wersji będzie to Troy Baker.
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 17:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
DA nie jest tak ścisłą trylogią jak ME, tu mniej chodzi o konkretnego bohatera, ale o świat gry. Wtedy zrozumiały jest inny bohater do każdej części - taki, który pasuje do danego miejsca. Zwłaszcza, że wydarzenia drugiej gry zaczynały się jeszcze podczas trwania pierwszej - najwyraźniej było to potrzebne. Ja czekam na 3 i mam nadzieję, że będzie więcej integracji z towarzyszami.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Lorelei
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 19:07 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
Podobno ma wrócić coś na kształt obozu z jedynki, gdzie będzie można zagadać kompana w dowolnym momencie. Gracze strasznie bluźnili na Bio za te ograniczone gadki po domach.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 21:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - to chyba dobrze. Zobaczymy jak to zrobią.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 21:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Nie wiem czy to oficjalne info czy wyczytałem to gdzieś na forum, ale podobno w Dragon Age 3 mamy mieć do dyspozycji swój zamek lub coś w tym stylu, który będziemy mogli ulepszać i który będzie dla nas czymś w rodzaju obozu tylko bardziej usprawniony. Co do odwiedzania towarzyszy w Dragon Age 2 to moim zdaniem był to dobry pomysł, można było poczuć, że każda postać ma własne życie i było to bardziej prawdziwe, ale zgadzam się co do tego, że w porównaniu do jedynki, w dwójce okroili interakcje z towarzyszami.
|
|
Góra |
|
 |