Autor |
Wiadomość |
Lorelei
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 22:06 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: DA:O, DA2,Kingdoms of Amalur, Skyrim, NWN2, Mass Effect 1,2,3, Stronghold
|
Tylko Iza tak jakby cały czas przy barze, nie wiem czy tam spała i załatwiała wszystkie inne potrzeby ;P Było to inaczej niż w 1 bo nie byliśmy cały czas w podróży, czyli w obozie. Każdy miał jakieś swoje m-ce, ale mi sie to nie podobało. Rozmowy od wielkiego dzwona to nie jest coś, co przywiązuje postaci do siebie.
_________________ Wszystko co piękne jest dzieckiem tęsknoty
|
|
Góra |
|
 |
|
Paranormal
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 16 cze 2013, 22:22 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Szkoda, ze nie mogli zrobić tak, że w domu postaci możemy rozmawiać o bardziej prywatnych rzeczach, ale na mieście też byłyby jakieś integracje. Jak w DAO opowiadanie Leliany o danym miejscu, czy pytanie w KOTORze co ktoś myśli...
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
64chrom
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 11:10 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
cholera jedno nie daje mi spokoju .jescze przed E3 była wzmianka że bedziemy roziwazywac konflikt szlachty i plebsu w orlais.chyba jednak nici z tego skoro na trailerze obleżenia pożoga wybuchy demony(może nawet sami starzy bogowie) a taka polityczna przepychanka w orlais była fajna odmiana
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 11:28 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
@up - w trailerze DAO było pokazane jak drużyna idzie po kielich. To cała gra miała się opierać na kielichu? Nie. Wszystkiego ci nie pokażą w trailerze tylko te najbardziej widowiskowe zostaną pokazane.
|
 |
entygmunt
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 12:30 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Dołączył(a): 20 kwi 2013, 11:59 Posty: 97 Lokalizacja: Białystok
Gra w: ME, Skyrim, DA, Spyro the Dragon
|
Oh nieee... znowu polityka... Ja tam wolę naparzanie się ze smokami niż kłócić się z politykami.
_________________ Hater Mode Activated
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 12:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Tak! Polityka! Uwielbiam wysłuchiwać stron i przekonań  Poznać charaktery tych postaci, piękne to 
|
 |
Michau
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 14:45 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: RPGi, obecnie Risen
|
A potem samemu zostać politykiem... dlatego uwielbiam etap w Orzammarze z DA:O. Tam każdy praktycznie krasnolud politykował 
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 15:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
64chrom napisał(a): cholera jedno nie daje mi spokoju .jescze przed E3 była wzmianka że bedziemy roziwazywac konflikt szlachty i plebsu w orlais.chyba jednak nici z tego skoro na trailerze obleżenia pożoga wybuchy demony(może nawet sami starzy bogowie) a taka polityczna przepychanka w orlais była fajna odmiana A nie mógłbyś pisać zrozumialej?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 21 cze 2013, 22:08 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up tłumaczę: Ma pretensję, że nie było rozmowy szlachty z plebsem.
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: DA Inkwizycja już bardziej oficjalnie Napisane: 22 cze 2013, 14:29 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - jakoś zrozumiałam, ale na forum panuje zasada, żeby pisać poprawnie, tak by inni nie mieli problemu z odczytaniem.
|
|
Góra |
|
 |