Dołączył(a): 04 mar 2011, 16:48 Posty: 7469 Lokalizacja: Gallifrey
Gra w: Mass Effect, DA, Wiedźmin, TES:Skyrim
NusiaczeK napisał(a):
Luelle napisał(a):
Tak jak nazwa wskazuje, to najlepsze możliwe zakończenie
Ah. Dziękuję za odpowiedź. Jestem po prostu lekko zdziwiona, gdyż
Spoiler:
Nie miałam takiej ilości zasobów jaką podobnież trzeba mieć do uzyskania najlepszego zakończenia, w dodatku wkradłam się do Zakonu, a potem nieudolnie chciałam okłamać Justynkę, że nie miałam z tym nic wspólnego Przychylność (łaska) Boskiej na końcu u mnie wynosiła 3, a końcowy tekst, którego czytać już mi się nie chciało (po takiej fali porażek, mogłoby się wydawać) był zatytułowany "Disappointment".
Ooo, skoro miałaś u niej przychylność 3, to nie wiem jakim cudem dostałaś most satisfactory ending Ja miałam 10 i dostałam taki wynik i całkowicie oczyściłam imię Serault. Hmmm, może to jakiś bug na twoją korzyść?
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
Nie wiem czy to się liczy, ale z początku tej przychylności miałam dość sporo. Pod koniec z powodu braku innych możliwości musiałam wybrać kartę związaną z Zakonem i przychylność spadła mi z 8 do 3, a miałam uzbierać 10 (nie pamiętam po co.. ).. Poza tym na początku Boska wydawała się być bardzo zadowolona i ciągle miałam jakieś teksty jak chwali Serault i też coś tam chyba miałam napisane, że oczyściłam imię Serault.. a potem prawda o Zakonie wyszła na jaw i skończyło się jak się skończyło. Może fakt, że miałam 100 Freedom i Dignity miał jakiś wpływ na zakończenie? Oraz litościwy sposób panowania?
Haha, to ja już sama nie wiem Też otworzyłam Zakon, ale miałam wystarczająco wysokie umiejętności by się przed Boską ukorzyć i ta mi wybaczyła (choć zabrała trochę sekretów i trofeów). Więc nie wiem od czego to zależy. Swoją drogą to w tej grze były 2 ciekawe rzeczy:
Spoiler:
1) Morrigan odbudowała eluvian. A jak wiadomo z "The Masked Empire" Celene jest nimi baaaardzo zainteresowana. Ponadto w launch trailerze była 2 sekundowa scena z Morrigan i Inkwizytorem w innym wymiarze, w którym są eluviany. Byłoby fajnie gdyby była różnica w oddziaływaniu tego wymiaru na naszą postać w zależności od rasy (elfy czułyby się tam bardzo dobrze, przyjaźnie, a inne rasy traciłyby orientację). 2)Shame, dziadek naszej postaci w The Last Court, był tym, który zapieczętował Koryfeusza (Malcolm Hawke te pieczęcie tylko odnowił). A jestem przekonana, że Koryfeusz powróci...
Witam, mam 2 szybkie pytania. Wgrałem DA Origin z Origina i zalogowałem się w grze na Bioware Social, po czym stworzyłem nową postać, przeszedłem prolog i odblokowałem 1 osiągnięcie.
1. Czy Social potrzebuje ileś tam czasu aby zsynchronizować się z DA ? Bo póki co, profil gry na Socialu jest niedostępny, natomiast mam dostępny profil Mass Effect 3. Szczegóły na obrazku:
2. Jeśli synchronizacja przebiegnie pomyślnie, to Keep znajdzie świeżo stworzoną postać (jestem na początku gry w obozie szarych, przed wyprawą do Głuszy Corcari) ? Czy gra musi być w pełni ukończona ? Dodam iż grę aktualizowałem przed uruchomianiem do najnowszej wersji 1.05.
1. U mnie postaci zsynchronizowały mi się dopiero po kilkunastu godzinach, choć komuś tutaj na forum pojawiły się w kilka minut., Tak więc sprawdzaj co jakiś czas czy w bohaterach nagle nie pojawią się twoje postaci Profile na Socialu od jakiegoś czasu są niedostępne i nieaktualne. Baza zbiera informacje z gry, lecz nie pojawiają się one na stronie BSN, tylko od razu w grze. 2. Nie musisz mieć ukończonej gry, Keep znajdzie wszystkie twoje świeże zapisy, nawet jeżeli tylko stworzyłeś postać i nie ruszyłeś dalej.
1. U mnie postaci zsynchronizowały mi się dopiero po kilkunastu godzinach, choć komuś tutaj na forum pojawiły się w kilka minut., Tak więc sprawdzaj co jakiś czas czy w bohaterach nagle nie pojawią się twoje postaci Profile na Socialu od jakiegoś czasu są niedostępne i nieaktualne. Baza zbiera informacje z gry, lecz nie pojawiają się one na stronie BSN, tylko od razu w grze. 2. Nie musisz mieć ukończonej gry, Keep znajdzie wszystkie twoje świeże zapisy, nawet jeżeli tylko stworzyłeś postać i nie ruszyłeś dalej.
Bardzo dziękuję za wskazówkę, a więc uzbrajam się w cierpliwość Mam jeszcze pytanko, mam grę bez żadnych DLC, czy pomimo tego Keep pozwoli mi w arrasie, po wyborze mojej postaci edytować stan np. z Twierdzy Strażnika ? Defaultowa postać pozwala edytować jak coś. Pozdrawiam serdecznie
Tak, możesz edytować wszystkie decyzje z dodatków, nawet jeśli ich nie masz Ale to jeszcze nie korzystałeś z Keep? Jeśli nie, to zrób to koniecznie. Jeśli Keep jeszcze nie odczytuje twoich postaci, to tymczasowo wybierz domyślną tej samej płci, rasy i klasy, uzupełnij wszystkie swoje decyzje, a potem jeszcze cały czas możesz zmienić na swoją zsynchronizowaną postać
Tak, możesz edytować wszystkie decyzje z dodatków, nawet jeśli ich nie masz Ale to jeszcze nie korzystałeś z Keep? Jeśli nie, to zrób to koniecznie. Jeśli Keep jeszcze nie odczytuje twoich postaci, to tymczasowo wybierz domyślną tej samej płci, rasy i klasy, uzupełnij wszystkie swoje decyzje, a potem jeszcze cały czas możesz zmienić na swoją zsynchronizowaną postać
W Keepie jestem już zalogowany i coś tam już dłubałem, ale chciałem mieć 100% pewność co do moich postaci, a dzięki społeczności tego forum nie mam już żadnych wątpliwości Pozostaje tylko czekać na synchronizację i niższą cenę Inkwizycji Dziękuję jeszcze raz oraz pozdrawiam
Troszkę offtop, ale synchronizacja kojarzy mi się już tylko i wyłącznie z Asasynem
A żeby nie do końca offtop, mam nadzieję, że pobranie mojego świeżutkiego sejwa z keep przebiegnie bez problemów na moim xboxone. Zawsze się boję o takie rzeczy :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości